ENDLESS LEADS AZONNALI DÖNTÉSI / ON THE CALL KEDVEZMÉNNYEL

AZ ENDLESS LEADS WORKSHOP IDŐPONTJA: DECEMBER 9-11

A workshop online lesz, a linket és a pontos kezdési időpontokat emailben fogjuk Neked kiküldeni.

FONTOS: A workshopról felvétel készül, amit minden résztvevő megkap, így akkor sincs semmi gond, ha az időpont nem alkalmas, vagy valamelyik napról lemaradsz, és utólag pótolnád.

A WORKSHOP ÁRA A KEDVEZMÉNNYEL: 25000 Ft

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Endless Leads - Azonnali döntési / Telefonos kedvezménnyel  × 1 25 000,00Ft
Részösszeg 25 000,00Ft
Összeg 25 000,00Ft
  • Biztonságos fizetés a Stripe rendszerén keresztül

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, egyrészt azért, mert így könnyebb, és kényelmesebb részt venni, másrészt pedig sokkal rugalmasabbak tudunk lenni helyben és időben így több embernek tudunk segíteni.

A képzés december 9 és 11 között lesz, a pontos időpontokat emailben küldjük ki Neked.

Ha véletlenül nem érsz rá, de szeretnél részt venni a képzésen, akkor vásárold meg a jegyet, így megkapod a felvételt is. Ha az elhangzottakon kívül további kérdésed merül fel, jelezd nekem emailben, hogy lemaradtál, és fogalmazd bele az emailbe a fennmaradó kérdéseidet. Lehetőség szerint minden fennmaradó kérdést meg fogok válaszolni, de kizárólag 1 emailben. Arra, hogy folyamatosan levelezve válaszoljak kérdésekre, jelenleg nincs lehetőség.

Az a tapasztalatunk, hogy ha valaki az “ünnepek előtt”, az “újévi hajtás” előtt, vagy a “tavaszi nagytakarítás előtt” nem akar változtatni, az később sem fog. Rengeteg olyan konzultációnk van, ahol az előző évben ilyen okok miatt nem kezdtük el, és sajnos a “cudar valóság” az, hogy azóta a legtöbb embernél vagy rendszernél a világon semmi nem változott. (Sőt sokszor még rosszabb az anyagi helyzet, vagy az időbeosztás.) Ugyanott vagyunk, mint az előző alkalomnál, ami nem egy kellemes állapot. Emelkedj felül ezeken a kifogásokon, mert önmagadat csapod be vele. Ha nem változtatsz semmin, csak várod a változást, az soha nem fog eljönni. Soha nem lesz megfelelő alkalom, ameddig nem vagy hajlandó kilépni a megszokottból. Ahhoz, hogy a következő évek másképp alakuljanak, most van itt az idő, hogy új dolgokat kezdj el megtanulni.

Az otthonodból vagy egy másik helyről, ahol stabil internetkapcsolat van kattints a választott időpontban arra a linkre, amit küldtem Neked és már csatlakoztál is a meetinghez.

Igen, mivel ez egy új wokshop, most limitált ideig ennyiért is megkaphatod..

A workshop díját online bankkártyás fizetéssel tudod rendezni, a Stripe biztonságos rendszerén keresztül.

×
×

Cart