ÍGY GENERÁLHATSZ AKÁR HAVI 500-600 KVALIFIKÁLT LEADET, ANÉLKÜL, HOGY HIDEGET HÍVNÁL, DM ÜZENETEKET KÜLDENÉL, VAGY ADATBÁZISOKAT VÁSÁROLNÁL.

ENDLESS LEADS™ WORKSHOP

A 3 napos  workshopon azt mutatom meg, hogy hogyan tudsz folyamatosan, kvalifikált leadeket generálni. A workshop után nem lesz szükséged arra, hogy hideghívással, kopogtatással, vagy bármilyen más direkt megkereséses módszerrel próbálkozz, és fogalmatlan érdeklődőknél, “tukmálva” próbálkozz eladni.

Tudom, hogy állandóan eladnál, ha lenne kinek..

Tukmálás, kopogtatás, direkt marketing, és hideghívások helyett hagyd, hogy mások találjanak meg.

Mi lenne, ha kvalifikált érdeklődőkkel beszélgetnél, ahelyett, hogy az idődet pazarolod?

Talán Te is észrevetted már, hogy hiába vagyunk a 21. században, 20-30 éves értékesítési módszereket és technikákat használunk. 

20-30 éves hideghívás scriptekkel próbálunk ügyfeleket szerezni, vagy eladni. Kéretlen direkt üzenetekkel bombázzuk a célközönségünket. Adatbázisokat vásárolunk, majd odaadjuk a kezdő értékesítőnek. Nulla munkát teszünk abba, hogy értelmes, kvalifikált érdeklődőket keressünk, viszont óriási munkát fektetünk abba, hogy olyan embereket keressünk meg, akik nem kíváncsiak sem ránk, sem az ajánlatunkra.

Persze nem azt mondom, hogy a jelenleg használt a módszerek nem működnek, de a hatékonyságuk messze alulmarad attól, ami a jelenkor követelménye. A 0-5% konverziót (vásárlási arányt) egy gyengébb landing oldal is tudja, ehhez nem kell értékesítő. A rendszerszemlélet és a tudatosság helyett a “faltörő kos” és a “maradj talpon” játékot játszani nem kifizetődő.

A jelenlegi helyzet a lelkes kezdőket pályaelhagyóvá, a tapasztalt veteránokat pedig “kiégetté” vagy “unottá” teszi. Ez sajnos hatással van a teljes értékesítői szakma megítélésére is: Nagyon kevesen látják “presztízsszakmának” az értékesítést, és kevesen vannak, akik ebben dolgoznának.

Pályakezdő értékesítők

Vállalkozók

Tapasztalt értékesítők

Törekszünk valamilyen megoldásra?

Sajnos általános arány, hogy a magyar értékesítők és vállalkozók többsége nem költ az értékesítése fejlesztésére, nem tudja mit jelent a tudatos leadgenerálás, és fogalma sincs, hogy mennyivel egyszerűbb is lehetne az egész folyamat.

Ez nyilván nem maradhat így, itt az ideje egy teljes paradigmaváltásnak, mert jelen formában ez a magyar piac szinte minden szegmensben, és iparágban alul van szolgáltatva. A külső és a piaci változásokhoz azonban gondolati változásra van szükség. “Ha ugyanúgy gondolkodunk, ahogy eddig gondolkodtunk, akkor ugyanannyi eredményünk lesz, mint amennyit eddig elértünk.” avagy A kínai definíciója az őrültségnek: “Ugyanazt csinálni újra és újra, és közben más eredményt várni..” 

Itt az ideje kitörnöd a megszokott rendből, és másképp gondolkodnod.

Ez nem egy 20. századi, újrafogalmazott értékesítési tréning.
Ez a belépőd a 21. századi értékesítésbe.

Mit érhetsz el az ENDLESS LEADS™ módszerrel?

IDEÁLIS:

Kezdő értékesítőknek, haladó értékesítőknek, és olyan vállalkozóknak, akiknek nehézséget jelent az ügyfélszerzés. A NEXTGEN SALES™ a jövő értékesítése. Ez pedig a belépő.

leads (1)

Töltsd fel leadekkel az értékesítési tölcséred, és felejtsd el a direkt megkeresést...

Ezzel a módszerrel a Te kezedben lesz az érdeklődők szerzése, és egy feladatod marad, eladni nekik.

Garantálom, hogy ha megfelelően alkalmazod meg fogod duplázni a bevételedet és a profitodat is. Mindezt anélkül, hogy tolakodónak vagy nyomulósnak tűnnél, tukmálnál vagy kellemetlen üzeneteket küldözgetnél.

A workshop végére ezeket mind elsajátíthatod:

Szerezz érdeklődőt értékteremtéssel

Hozz létre értékes tartalmat

Oszd meg az értékes tartalmad

Építs XXI. századi listát, és lépj szintet

Tanuld meg a tudatos forgalomterelést

Legyen folyamatos a leadgenerálás

Gondolkodtál már azon, hogy online szerezz leadeket?

A legtöbb értékesítő vagy vállalkozó már gondolkodott ezen, azonban saját magát érezte kevésnek hozzá. “Persze, hogy gondolkodtam, csak én nem vagyok egy technikai zseni..” vagy “Persze, hogy gondolkodtam, de sajnos nincs időm erre..”, esetleg “Persze, hogy gondolkodtam, de nincs pénzem arra, hogy fenntartsak egy marketingest..”

Nos, ennek mától nem kell így lennie. Érdekelne téged az, ha megmutatnánk, hogy hogyan használhatod ki ezeknek a rendszereknek a teljes erejét, anélkül, hogy technikai zseni, milliárdos vállalkozó vagy időmilliomos lennél? 

Az online világ ereje téged is megillet..

A módszer amit mutatunk abszolút nem bonyolult, és egy hétvége alatt meg tudod alkotni az egész rendszeredet. Csak végignézed a workshopot, követed, amit csinálunk, és a végére kész is lesz egy olyan gépezeted, ami a következő héttől futószalagon szállítja Neked az érdeklődőket.

Gyere el az ENDLESS LEADS workshopra, és lépésről-lépésre megmutatunk mindent, hiszen mindezt. Amiről most azt gondolod, hogy “atomfizika”, az a valóságban “faék egyszerű”. Már most is elég jó vagy ahhoz, hogy ezt alkalmazd. 

MIT FOGSZ TŐLÜNK HALLANI?

1. NAP AZ ÉRTÉKES TARTALOM (Mindössze 1-2 óra alatt)

Az első napon végigvesszük, hogy milyen tartalmak lehetnek, amikkel meg tudod fogni a célközönségedet, és együtt el is készítjük ezt. Ez egyszerűbb, és logikusabb, mint hinnéd.

2. NAP - AZ ELEGÁNS TARTALOMÁTADÁS (Saját landing oldal 1-2 óra alatt)

A második napon összedobunk egy egyszerű, de hatékony landing oldalt vagy social posztot, ami alkalmas arra, hogy átadja, amit az első nap megalkottunk.

3. NAP - A FORGALOMTERELÉS

Az utolsó napon pedig megbeszéljük, hogy mi a legegyszerűbb módja annak, hogy az emberek elérjék a landing oldalad (vagy posztod), és már fogadjuk is a leadeket.

macbookrolam.png

Mikor érdemes részt venned?

Itt találsz néhány esetet, amikor kifejezetten javasoljuk workshopunkat...

Ha értékesítő vagy

Teljesen mindegy, hogy ingatlanközvetítő, pénzügyi értékesítő vagy szoftverértékesítő vagy, ha belefáradtál a direkt megkeresésekbe, hideghívásokba, és abba, hogy a másik oldal abszolút nem várja a hívásodat, akkor itt a helyed.

Ha MLM-es vagy

Ha beleuntál már abba, hogy folyamatosan ugyanazokat a módszereket tanulod. Egy dolog, hogy "tűzön-vizen át" attitűddel nekilendülsz, de mindegy milyen gyorsan futsz, ha a fal fele futsz. Itt a lehetőség, hogy változtass ezen.

Ha vállalkozó vagy

Ha fogalmad sincs, hogy hogy indítsd el a vállalkozásod, vagy megcsappant az érdeklődőid száma, akkor itt az ideje egy kis vérfrissítésnek. Ne költsd a pénzed hirdetőtáblákra, vagy autómatricákra, gondolkodj másképp.

Ha Sales csapatod van

Irodavezetőként gyakran láthatsz motiválatlan értékesítőket, akik félnek a telefonálástól vagy lehetnek kezdő értékesítőid. Ilyen esetben gyakran elég az, ha kicsit más listát adsz nekik, és újra visszatér a lendület. Készítsük el ezt a listát.

Miért tanulnál pont tőlünk?

rolamujhatternelkul

Szalai Tamás vagyok, 13 éve vagyok értékesítő, és 4. éve oktatom is az értékesítést.

Pontosan tudom, hogy milyen kihívásaid vannak a munkád során, hiszen a legtöbbet én is átéltem. Ennek egyike a leadgenerálás.

Ezen a workshopon nem újdonságot vagy valami “jól hangzó maszlagot” fogok Neked mutatni, hanem konkrétan átadom azt a folyamatot, amit mi is használunk a leadgenerálásra. Hetente 100-150 érdeklődő érkezik minden vállalkozásba, ahol ezt alkalmazzuk.

Biztos vagyok benne, hogy ha ezt a receptet pontosan követed, akkor pontosan ugyanez lesz az eredménye nálad is. Ezzel akár megduplázhatod vagy megtriplázhatod a létrehozott bevételedet.

JELENTKEZÉS ITT:

AZ ENDLESS LEADS WORKSHOP FELVÉTELÉT 0-24-BEN ELÉRHETED.

Kártyával fizeted, azonnal nézheted.

A WORKSHOP FELVÉTEL ÁRA: 29900 Ft

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Endless Leads - Workshop  × 1 29 900,00Ft
Részösszeg 29 900,00Ft
Összeg 29 900,00Ft
  • Biztonságos fizetés a Stripe rendszerén keresztül

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, egyrészt azért, mert így könnyebb, és kényelmesebb részt venni, másrészt pedig sokkal rugalmasabbak tudunk lenni helyben és időben így több embernek tudunk segíteni.

A képzés december 9 és 11 között lesz, a pontos időpontokat emailben küldjük ki Neked.

Ha véletlenül nem érsz rá, de szeretnél részt venni a képzésen, akkor vásárold meg a jegyet, így megkapod a felvételt is. Ha az elhangzottakon kívül további kérdésed merül fel, jelezd nekem emailben, hogy lemaradtál, és fogalmazd bele az emailbe a fennmaradó kérdéseidet. Lehetőség szerint minden fennmaradó kérdést meg fogok válaszolni, de kizárólag 1 emailben. Arra, hogy folyamatosan levelezve válaszoljak kérdésekre, jelenleg nincs lehetőség.

Az a tapasztalatunk, hogy ha valaki az “ünnepek előtt”, az “újévi hajtás” előtt, vagy a “tavaszi nagytakarítás előtt” nem akar változtatni, az később sem fog. Rengeteg olyan konzultációnk van, ahol az előző évben ilyen okok miatt nem kezdtük el, és sajnos a “cudar valóság” az, hogy azóta a legtöbb embernél vagy rendszernél a világon semmi nem változott. (Sőt sokszor még rosszabb az anyagi helyzet, vagy az időbeosztás.) Ugyanott vagyunk, mint az előző alkalomnál, ami nem egy kellemes állapot. Emelkedj felül ezeken a kifogásokon, mert önmagadat csapod be vele. Ha nem változtatsz semmin, csak várod a változást, az soha nem fog eljönni. Soha nem lesz megfelelő alkalom, ameddig nem vagy hajlandó kilépni a megszokottból. Ahhoz, hogy a következő évek másképp alakuljanak, most van itt az idő, hogy új dolgokat kezdj el megtanulni.

Az otthonodból vagy egy másik helyről, ahol stabil internetkapcsolat van kattints a választott időpontban arra a linkre, amit küldtem Neked és már csatlakoztál is a meetinghez.

Igen, mivel ez egy új wokshop, most limitált ideig ennyiért is megkaphatod..

A workshop díját online bankkártyás fizetéssel tudod rendezni, a Stripe biztonságos rendszerén keresztül.

×
×

Cart