Az ÉRTÉKESÍTŐI SZEMÉLYISÉGTÍPUSOD:

Farmer

Nézd meg a videót, amiben személyre szabottan értékelem az eredményedet:

A kérdéseidre adott válaszok alapján a Te személyiségtípusod a farmer.

Farmerként az a specialitásod, hogy maximálisan kiszolgálod az embereket. Nagyon jó vagy a kapcsolatépítésben, és mindig megtalálod erre a megfelelő lehetőséget.

Nem zavar téged, ha hosszabb az értékesítési ciklus, mert szeretsz az emberekkel foglalkozni és hűséget kialakítani a márkád iránt.

Az a tény, hogy jó hallgatóság vagy, és oda tudsz figyelni a másikra, jó üzleti partnerré és csapatjátékossá tesz. Az emberek kedvelnek téged! 

Az előnyeid mellett azonban hátrányaid is vannak, amik visszatartanak az előrehaladásodban.

Kíváncsi vagy a megoldásra?

A következőt javaslom Neked:

Emlékezz arra, hogy a vásárlóknak is különböző személyiségük van, akárcsak az értékesítőknek.

Ha egy tudatosabb vásárlóba futsz bele, akkor érdemesebb a lazább kapcsolatépítés helyett egy erőteljesebb értékesítési stílust felvenned. Ezek a vásárlók a határozottságot fogják értékelni, és nem szeretik a mellébeszélést, vagy a hosszabb értékesítési ciklust.

Olvass el pár szakmai / lelkesítő könyvet

A könyvek kiválóak arra, hogy új perspektívát mutassanak, új dolgokat tanulj meg belőlük, és arra is hogy segítsenek célokat kitűzni Neked.

Csinálj magadnak önellenőrző kérdéssort

Csak úgy tudod igazán jól követni az eredményeidet, és azt, hogy mennyire haladsz a célod felé, ha ellenőrzöd magad. Ennek pedig a legjobb módja, hogy önellenőrző kérdéseket hozol létre.

Ha pedig igazán komolyan gondolod ezt a szakmát:

Vegyél részt a következő Sales Workshop-on ahol egy olyan technikát tanulhatsz meg, amivel könnyebbé válik a lezárás, a kifogáskezelés és újabb érveket is ad a kezedbe. Mindezt mindössze 90 perc alatt.

SALES WORKSHOP JELENTKEZÉS:

A következő workshop időpontja: Október 9. 10:00

Ára: 5990 Ft

Miről szól a SALES WORKSHOP?

Mutatok Neked egy technikát/módszert, amivel:

Jobban tudsz prezentálni

Ha ismered ezt a technikát, akkor sokkal könnyebben be tudod mutatni a terméked vagy a szolgáltatásod.

Könnyebb lesz a kifogáskezelés

A kifogáskezelést logikussá és érzelmileg is meggyőzővé tudod varázsolni, ezzel az egyszerű gondolattal.

Le tudod győzni a konkurenciát

Nem kell belemenned egy árversenybe, és nyilvánvalóan meg tudod mutatni, hogy miért éri meg a Te drágább terméked megvenni.

Le tudod győzni az előítéletet

Ha negatív piacon kell érvényesülnöd, azt is könnyedén át tudod hidalni, ha helyesen alkalmazod, amit tanítok.

Nem kell keresned a szavakat

Ezzel a technikával könnyedén be tudod mutatni az összes előnyt, amivel az általad képviselt termék/szolgáltatás rendelkezik.

1-2 órán belül jobb leszel

A technikát amit tanítok ezen az 1 workshopon meg tudod tanulni, és azonnal tudod alkalmazni.

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Sales Workshop  × 1 5 990,00Ft
Részösszeg 5 990,00Ft
Összeg 5 990,00Ft
SALES WORKSHOP FELVÉTEL
Amennyiben szeretnéd később visszanézni a workshopot, vagy nem tudsz részt venni az élő időponton, itt igényelheted a felvételt.
  • Biztonságos fizetés a Stripe rendszerén keresztül

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

A Sales Workshop előadója...

Fotorolam.jpg

Szalai Tamás vagyok, 12 éve foglalkozok értékesítéssel (ebből 4 év ingatlanközvetítés és 8 direkt értékesítés), és 2 éve oktatom is.

Pontosan tudom, hogy milyen kihívásaid vannak a munkád során, hiszen a legtöbbet én is átéltem.

Azért raktam össze ezt a workshopot, hogy könnyebbé és eredményesebbé tegyem neked az értékesítést.

Biztos vagyok benne, hogy együtt meg tudjuk duplázni az eredményeidet és ezáltal a jutalékodat is.

Mit mondanak, akik részt vettek a Sales workshopomon?

Szikszai Árpád

Door-to-door értékesítő

“Mivel már egy ideje benne vagyok ebben a világban, inkább a kíváncsiság miatt vettem részt a workshopon, de sokkal többet kaptam, mint amire vártam. Ezt a technikát még ilyen tudatosan soha nem alkalmaztam, de világos lett, hogy mitől működött 1-2 korábbi üzletem. Köszönöm!”

Tóth Gábor

Network marketinges

“Nem gondoltam, hogy ennyire egyszerű megértetni valakivel, hogy miért válassza a minőségi, de drágább terméket az olcsóbbal szemben. Ez az 1 órával éveket spórolok meg a következő időszakban. Hálás vagyok ezért a tréningért, köszönöm Tamás!”

Kékes Ferenc

Ingatlanközvetítő

“Több képzéseden részt vettem már, de talán ez volt számomra a leghasznosabb. Persze ezt előre nem tudtam. Úgy gondoltam csak a szakmai dolgokban tudsz nekem újat mutatni, és inkább csak pár egyszerű mondatod győzött meg. Tévedtem! Már értem, hogy miért mondod mindig, hogy ahhoz, hogy jó ingatlanosok legyünk, jó értékesítőnek kell lenni először.”

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, egyrészt azért, mert így könnyebb megfelelni a folyamatosan változó járványügyi intézkedéseknek, másrészt pedig sokkal rugalmasabb tudok lenni helyben és időben, így több értékesítőnek tudok segíteni.

A workshopot több alkalommal rendezem meg, a soron következő alkalmat a megrendelésnél blokk fölött találod meg.

Ha véletlenül nem érsz rá, de szeretnél részt venni a képzésen, akkor vásárold meg a jegyet a felvétellel együtt. Ha az elhangzottakon kívül további kérdésed merül fel, jelezd nekem emailben, hogy lemaradtál, és fogalmazd bele az emailbe a fennmaradó kérdéseidet. Lehetőség szerint minden fennmaradó kérdést meg fogok válaszolni, de kizárólag 1 emailben. Arra, hogy folyamatosan levelezve válaszoljak a  kérdésekre, jelenleg nincs lehetőség.

Az otthonodból vagy egy másik helyről, ahol stabil internetkapcsolat van kattints a választott időpontban arra a linkre, amit küldtem Neked és már csatlakoztál is a meetinghez.

Igen, mivel ez egy új wokshop, most limitált ideig ennyiért is megkaphatod..

Igen! Igazából nem csak kérhetsz, automatikusan kapsz is. (Amennyiben az adószámod is megadod.) Így cégként vagy áfakörös egyéni vállalkozóként költségként is elszámolhatod a képzést.

A workshop díját online bankkártyás fizetéssel tudod rendezni, a Stripe biztonságos rendszerén keresztül.

×
×

Cart