Egy módszer, amivel bárkiből profi hideghívó válhat

Tanuld meg az eredményes és laza hideghívás titkait
90 perc alatt

A 90 perces workshopon egy olyan technikát mutatok meg, amivel egy kezdő vagy egy tapasztalt, de motiválatlan haladó is újra lendületbe tud jönni. A szöveg végtelen egyszerű, de cseppet sem átlagos. Ha ezt alkalmazod, akkor nem kell többet beláthatatlan ígéreteket tenned, vagy kamu vevőkkel előjönnöd, mégis felkelted a tulajdonosok érdeklődését.

Ne csak telefonálj, szerezz megbízásokat is.

Időpazarlás helyett alapozd meg a jutalékodat…

Mindenki unja már, ha egy ingatlanközveítő a telefonáláskor ugyanazokat a szövegeket használja, amiket ezelőtt 20 évvel is alkalmaztak. Bár lehet hogy vannak sikersztorik, a megfelelő hangsúly, kiállás, tapasztalat és háttér nélkül a legtöbb hasonló hívásuk sikertelen marad.

Függetlenül attól, hogy mit gondolsz a hideghívásról, és attól, hogy sok tapasztaltabb ingatlanos cikinek tartja, hiszen ők “csak ajánlásból dolgoznak”, be kell vallani magunknak az igazságot egy kezdő ingatlanosnak vagy valakinek akinek kicsit alábbhagyott az ingatlanportfóliója,előbb vagy utóbb hozzá kell nyúlnia a telefonhoz és fel kell hívnia az ingatlantulajdonosokat.

Kezdő ingatlanosok

Kis portfólióval rendelkező közvetítők

Tapasztalt, de motiválatlan ügynökök

Ha sosem vagy régóta nem telefonáltál tulajdonosokkal, akkor akarva akaratlanul kialakul egy nyomás vagy félelemérzet, amin túl kell lépni. Ez annál erősebb, minél kevésbé van releváns mondanivalód, mivel csak konkrétan kijelölt céllal lehet igazán hatékonyan kommunikálni.

A legtöbb ingatlanos ilyenkor azt mondja ami eszébe jut, vagy a “jól bevált” szövegeket veszi elő, amivel 4-5 éve is próbálkozott. Ezzel csak az a baj, hogy a tulajdonosok már ismerik, és sajnos a másik 10 ingatlanos is pont ugyanezzel próbálkozott az elmúlt órában. Ez egyenes út a lekoppintáshoz és ahhoz, hogy még kevésbé szeresd a telefonálást.

Ez nem egy átlagos hideghívó tanfolyam.
Ez az, ahol eredményeket adunk a kezedbe.

Mit érhetsz el azzal, ha alkalmazod a módszeremet?

IDEÁLIS:

Kezdő ingatlanközvetítőknek, kevés forgalommal vagy megbízással rendelkező közvetítőknek és olyan ingatlanosoknak, akik kijöttek a hideghívás gyakorlatából.

telefonhivas.png

Felejtsd el a telefonálás előtti idegeskedést...

Ezzel a módszerrel könnyen és stressz nélkül tudsz telefonálni, és többé nem okoz neked nehézséget a megbízásszerzés.

Garantálom, hogy ha megfelelően alkalmazod meg fogod duplázni a portfóliódat. Mindezt anélkül, hogy tolakodónak vagy nyomulósnak tűnnél, és szakértőként fognak kezelni.

A workshop végére ezeket az eszközöket mind elsajátíthatod:

Mit kell csinálnod, mielőtt telefonálsz.

Hogyan készülj fel az első hívásra.

Milyen hirdetéseket érdemes felhívnod.

Hogyan legyen laza hangulatú a beszélgetés.

Hogyan mutasd be a szakértelmed a lehető legrövidebb idő alatt.

Mit tegyél, hogy a telefonhívásból megbízás legyen?

A tréning tartalmazza...

Egy hideghívási módszer teljeskörű bemutatását, a felkészüléstől a tulajdonoshoz való kijutásig. Nem kell többet gondolkoznod, hogy mit mondj, amikor felhívod a következő tulajdonost.

Pont attól működik, hogy alapjaiban más, mint az a hívás, amit a legtöbben csinálnak.. Nem rohanod le a hirdetőket, hogy kimehess hozzá. Kellemesen beszélgetsz. Márpedig, ha sikerül a piacon lévő ügynököktől megkülönböztetned magad, az többszörös előnnyel jár.

A több jutalék téged is megillet

Ha másképp telefonálsz, mint a többség, akkor az eredményeid is másak lesznek. Akit szakértőként kezelnek, és nem “rajtam nyerészkedő ingatlanosként” annak sokkal inkább és sokkal szívesebben kifizetik a jutalékot. Ráadásul magasabb jutalékot is, mint általában. Ha megváltozik a rólad kialakult kép, akkor megváltozik a pénztárcád vastagsága is, és több elismerést, ajánlást fogsz kapni.

A tréning első részében megmutatom, hogyan kell felkészülnöd, hogy a lehető legjobb hatást érd el. A következő részben megtanuljuk kiválasztani a módszerhez leginkább megfelelő ingatlanhirdetéseket. A harmadik részben megmutatom, hogy egészen pontosan mit kell mondj és mit kell tegyél, hogy a megfelelő hatást érd el.

A negyedik részben pedig megmutatom, hogy mi a következő lépés, és hogyan lesz egy kellemes beszélgetésből ingatlanmegbízás. Az utolsó részben feltehetitek a kérdéseiteket az anyaggal kapcsolatban és lehetőség szerint választ is fogtok kapni rá.

Ez az 5 rész, vagyis a teljes anyag mindössze 1 órát fog igénybe venni, és a nappalidat sem kell elhagynod, hiszen teljes mértékben online fogsz tanulni.

Itt találod a Workshop anyagait

Online workshop felvétele (8990 Ft Értékben)

90 perc alatt a nulláról eljutunk a személyes találkozóig, valamint láthatod, ahogy megválaszolom a közben felmerülő kérdéseket.

Opcionális hideghívás script (+2990 Ft-ért)

A workshop minden résztvevője igényelheti a hideghívás teljes forgatókönyvét letölthető, kinyomtatható és azonnal használható formában.

Örökös hozzáférés

Mind a hideghívás Workshop, mind pedig a scripthez örökös hozzáférés jár, tehát bármikor újra és újra meg tudod ezeket nézni.

macbookrolam.png

Mikor érdemes csatlakoznom?

Itt találsz néhány esetet, amikor kifejezetten javasoljuk workshopunkat...

Ha kezdő ingatlanos vagy

Kezdőként az első kihívás, hogy kiépíts magadnak egy olyan portfóliót, ami az első 1-2 hónap után jutalékot hoz neked. Ebben kiemelkedően fontos szerepet játszik az, hogy hogyan tudsz telefonálni és időpontokat egyeztetni, hiszen enélkül esélyed sincs megbízásokat szerezned.

Ha megcsappant a portfóliód

A legtöbb tapasztalt ingatlanos zömmel ajánlásokból dolgozik, de előfordulhat, hogy ez a portfólió drasztikusan lecsökken, vagy nem elég ahhoz, hogy folyamatosan eladásokat termeljen.

Ha kijöttél a gyakorlatból

Ha berozsdásodtál egy kicsit, mert régebben telefonáltál újabb megbízásokért. Ilyen esetben az a legjobb, ha nem a korábbi szövegeiddel próbálkozol, hiszen azokra azóta a tulajdonosok újabb kifogásokat és kibúvókat találtak.

Ha irodavezető vagy tulajdonos vagy

Irodavezetőként gyakran láthatsz motiválatlan közvetítőket, akik félnek a telefonálástól vagy lehetnek kezdő ingatlanosaid. Ilyen esetben gyakran elég egy új módszer, amit taníthatsz nekik és újra motivált és jövedelmező irodád lesz.

A Hideghívás 2.0 Workshop előadója...

Fotorolam.jpg

Szalai Tamás vagyok, több éve ingatlanközvetítő és oktató.

Pontosan tudom, hogy milyen kihívásaid vannak a munkád során, hiszen a legtöbbet én is átéltem.

Azért raktam össze ezt a workshopot, hogy könnyebbé és eredményesebbé tegyem neked a hideghívást. 

Biztos vagyok benne, hogy együtt meg tudjuk duplázni a portfóliódat és ezáltal a jutalékodat is.

MEGRENDELÉS ITT:

ITT TUDOD MEGRENDELNI A HIDEGHÍVÁS 2.0 ONLINE TRÉNINGET,
ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ SCRIPTET

ÁRA: 11990 Ft

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, egyrészt azért, mert így könnyebb megfelelni a jelenlegi járványügyi intézkedéseknek, másrészt pedig sokkal rugalmasabb tudok lenni helyben és időben így több ingatlanosnak tudok segíteni.

Az eredeti hideghívás workshopot és tréninget több, mint 400-an végezték el az oldalamon, viszont egy kicsit elavulttá váltak az információk, ezért ezen a workshopon megtanítom a módszer legutóbbi változatát.

Ez egy korábbi workshop felvétele, amit a vásárlás után azonnal meg tudsz nézni.

Ha véletlenül nem érsz rá, de szeretnél részt venni a képzésen, akkor vásárold meg a jegyet a felvétellel együtt. Ha az elhangzottakon kívül további kérdésed merül fel, jelezd nekem emailben, hogy lemaradtál, és fogalmazd bele az emailbe a fennmaradó kérdéseidet. Lehetőség szerint minden fennmaradó kérdést meg fogok válaszolni, de kizárólag 1 emailben. Arra, hogy folyamatosan levelezve válaszoljak kérdésekre, jelenleg nincs lehetőség.

Az otthonodból vagy egy másik helyről, ahol stabil internetkapcsolat van kattints a választott időpontban arra a linkre, amit küldtem Neked és már csatlakoztál is a meetinghez.

Igen, mivel ez egy új wokshop, most limitált ideig ennyiért is megkaphatod..

IGEN! Igazából nem csak kérhetsz, automatikusan kapsz is. Így cégként vagy áfakörös egyéni vállalkozóként költségként is elszámolhatod a képzést.

A workshop díját online bankkártyás fizetéssel tudod rendezni, a Stripe biztonságos rendszerén keresztül.

×
×

Cart