Irodai tréning vállalkozásoknak, ingatlanirodáknak, és értékesítői csapatoknak.

Duplázd meg az eredményeid, aZ ÉRTÉKESÍTŐI CSAPATOD FEJLESZTÉSÉVEL.

Az irodai tréningből rengeteg profitálhattok, ha:

Azon gondolkozol, hogy értékesítői csapatot hozol létre, és megfelelő alapokat akarsz átadni.

Ha nincs még értékesítői csapatod, de megvannak a megfelelő embereid a feladatra.

Értékesítői csapatod van, és megakadtatok egy szinten

Ha már mindent kipróbáltál, és keresed a lehetőséget, hogy hogyan tudtok még jobbak lenni.

Jól működő értékesítői csapatod van, de szeretnél még kiemelkedőbb eredményeket

Ha pl.: egy ingatlanirodát képviselsz, és arra keresed a lehetőséget, hogy hogyan lehetne még eredményesebbé tenned.

Ha az alábbi (vagy hasonló) területeken keresel segítséget, neked való az irodai tréning:

(Lépj időben, rengeteg megkeresésünk van, és egyszerre csak korlátozott számú csapattal tudunk együtt dolgozni..)

Az értékesítői teljesítmény 3 kulcspontja, avagy lássuk, miben tudunk segíteni Neked:

I. HELYES GONDOLKODÁS - Legyenek fejben rendben, különben felesleges bármilyen technika vagy módszer.

A legtöbb csapatnál az értékesítők legnagyobb hibája, hogy alkalmazottként vagy “szakemberként” gondolkodnak. Megvan a szakmai felkészültség, de a termékkel foglalkoznak az emberek helyett, és csak azt csinálják meg amit mondunk nekik. Nincs felelősségvállalás, egyéni célkitűzés, időmenedzsment, vagy vállalkozói hozzáállás.

Ezek nélkül viszont örökké átlagosak maradnak, és sosem tudnak se rendes forgalmat létrehozni, se tisztességes jutalékban részesülni.

II. ALAPVETŐ KOMMUNIKÁCIÓ - Felesleges olyannak scriptet adni, akit egyébként sem értenek meg az emberek.

A legtöbb értékesítő arról beszél, amit árul, és nem arról, hogy ez kinek, és miért jó. Összekeveri a szolgáltatás vagy termék tulajdonságait, az előnyeivel vagy hasznaival. A vállalkozó, vagy vezető pedig csodálkozik azon, hogy órákig tartanak a beszélgetések, és mégis eredmény nélkül záródnak. Ha ez rendben van, akkor pedig sokszor a fókusz van rossz irányban (tehát a nonverbális kommunikáció nem helyes). Az értékesítő saját magára figyel, nem a másik emberre.

Ha ezen nem sikerül változtatni, akkor felesleges bármilyen technikai vagy szakmai tréning, a salesesek nem fognak tudni eredményeket produkálni egy hibátlan scripttel sem.

III. PROFESSZIONALIZMUS - Ha az értékesítők érzésből, és megszokás alapján dolgoznak, akkor mindig gyengék maradnak.

Ha az első két pont stimmel, az értékesítők lelkesek, motiváltak, helyesen gondolkodnak, és megfelelő az alapvető kommunikációjuk, akkor egy dolog szokott megakadást jelenteni. Nem értjük, hogy miért hullámzó a teljesítményük. Nem értjük, hogy miért teljesítenek alul önmagukon. A “szorgalmatlan tehetség” szindróma jön elő. Egyszer jobb számokat hoznak, utána hetekig szinte semmit. Hiányzik a professzionalizmus, a kiegyensúlyozottság.

Ennek egyértelmű megoldása, ha megtanítjuk őket rendszerben gondolkodni, és érzések helyett scriptekkel, pontos eredménykövetéssel, és folyamatos célokkal dolgozni.

(Dönts gyorsan, csak limitált időpontjaim vannak..)

Miért hallgass rám?

Ha értékesítő / vállalkozó vagy:

17 éves korom óta, 13 éve foglalkozok értékesítéssel (ebből 4 év ingatlanközvetítés és 8 direkt értékesítés), és 4. éve oktatom is.

Az értékesítői oktatás mellett több céget és vállalkozást vezetek, jelen vagyok az agrárszektorban (termelőként és kereskedőként is), az ingatlanok világában, és az online értékesítésben (tanácsadóként és szolgáltatóként) is. Pontosan tudom milyen kihívásaid vannak, hiszen ezeket én is nap, mint nap átélem.

Ha ingatlanközvetítő / ingatlaniroda tulajdonos vagy:

Több mint 4 évet foglalkoztam aktív ingatlanközvetítéssel, ezáltal személyesen is megtapasztaltam a leggyakoribb problémáidat.

A karrierem során több alkalom volt, amikor rám bízták az alaptréninget elvégzett újoncok betanítását. A legtöbb módszerem hihetetlen egyszerűen és másolhatóan át tudom adni neked, ezzel pedig drasztikusan meg tudjuk növelni az eredményeidet.

(Kattints, és emeld egy új szintre az értékesítésedet..)

SZALAI TAMAS

Az eredményeink önmagukért beszélnek..

A módszereink működését a mentoráltaink eredményei bizonyítják.

Mielőtt megnézed, mit mondanak rólunk a korábbi klienseink, tudnod kell, hogy…

I.

A videókban mindenki az őszinte véleményét mondja el. Senkit nem kompenzáltunk semmilyen formában a videó elkészítéséért cserébe.

II.

Nem állítjuk, hogy könnyű elérni a havi 1 milliós álombevételt. Az ilyen eredmények mögött mindig komoly teljesítmény, és szaktudás rejlik.

III.

Ha te is szeretnél hasonló sikereket elérni az évek óta tökéletesített módszerünk segítségével, akkor tedd meg az első lépést a konzultáció igénylésével.

Mi a helyzet az ingatlanosokkal?

(Kattints, és emeld egy új szintre az értékesítőidet..)

Készen állsz rá, hogy a következő szintre lépj az értékesítői csapatoddal, és annyi pénzt csinálj, amennyit tényleg megérdemelsz?

Ettől már csupán 3 lépés választ el:

KÉRDŐÍV

A tréning előtt megkérünk, hogy tölts ki egy kérdőívet a jelenlegi helyzetetekkel, kihívásaitokkal, és a céljaitokkal kapcsolatban. Ezen információ alapján tudok felkészülni a tréningre, hogy aztán a lehető legtöbb értéket adhassak át nektek.

IDŐPONT

Miután kitöltötted a kérdőívet, foglalj egy időpontot, amikor biztosan alkalmas lehet nektek a tréning. Ha esetleg nem találsz ilyet, akkor lehetőséged lesz felkerülni a várólistánkra, hogy az újabb időpontoknál előnyben részesülj más foglalókkal szemben.

KONZULTÁCIÓ

Miután megvan a tréningidőpontotok, telefonon konzultálunk egymással, hogy pontosan mi az elképzelésetek, és konkretizáljuk a tréning tematikáját. Itt beszéljük meg a technikai részleteket is, és itt véglegesítjük az időpontot.

(Tedd meg az első lépést most, az eltelt idő semmit nem fog megoldani, csak még több veszteséget okoz..)

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

HOGYAN TÖRTÉNIK A FOGLALÁS?

Töltsd ki a kérdőívet, majd kattints arra a dátumra, amelyik neked a legmegfelelőbb és válassz az elérhető időpontok közül.

VANNAK REJTETT KÖLTSÉGEK?

Nincsenek, mivel alapvetően nekünk nem az irodai tréning a fő szolgáltatásunk, így nem számolok fel extra költségeket pl.: kiutazásra.

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE EGY IRODAI TRÉNING?

Az irodai tréning hossza a csapat nagyságától, a kérdésektől, és a témától függ. Az egyszerűbb témák rövidebbek, a komplexebb folyamatokhoz néha több alkalom szükséges.

NINCS ÉRTÉKESÍTŐI CSAPATOM, DE FEJLESZTENÉM A KOLLÉGÁIM, FOGLALHATOK IDŐPONTOT?

Akár 0-ról is meg tudunk tanítani értékesítőket, vagy olyan embereket, akik soha nem adtak el semmit. Foglalj nyugodtan!

Szalai Tamas

Szalai Tamás Attila E.V.
Ingatlan Academy Kft.

hello@szalaitamas.hu

FIZETÉSI PARTNEReK

×
×

Cart