HASZNÁLD AZ ONLINE MARKETINGET, ÉS DUPLÁZD MEG AZ EREDMÉNYEIDET INGATLANKÖZVETÍTŐKÉNT

Ismerd meg a módszert, amivel:

Rendeld elő, MOST EXTRA KEDVEZMÉNNYEL:

A körülmények megváltoztak..

Az elmúlt években több akadállyal találkoztak az ingatlanosok, mint eddig valaha. Többszázan jöttek hozzánk konzultálni, akik eladások nélküli, nullás hónapokkal a hátuk mögött keresték a megoldást.

Rengetegen jöttek, akik arról panaszkodtak, hogy nincsenek eladók a piacon, és a tulajdonosok kivárnak a megfelelő pillanatra, hogy meghirdessék a lakásukat / házukat.

Ami pedig a legrosszabb, hogy a kereslet elképzelhetetlen, soha nem látott lelassulásba kezdett, ezért a közvetítők beragadt ingatlanokkal telve keresik a megoldást, hogy hogyan tovább.

Ebben a szituációban jelenthet az egy komoly kiutat, ha a kezedbe veszed a sorsodat, és a marketing segítségét, hogy változtass a körülményeiden. Hiszen a piac változhat, de a jó marketing mindig betalál.

EZEN A PIACON Nem elég a szakmai felkészültség

Találnod kell megfelelő embereket, akiket ki tudsz szolgálni.

Ingatlanközvetítőként nem elég értened az ingatlanokhoz, a bevételed azon múlik, hogy mennyi és milyen ügyféllel tudsz együtt dolgozni. Olyanokkal, akik elismerik a szakértelmed, akik megbíznak benned, és örülnek annak, hogy segítesz nekik. Olyanokkal, akik nem a jutalékoddal vannak elfoglalva, hanem azzal, hogy milyen hozzáadott értéket tudsz képviselni. Ha feltölt a munka, és meg vagy fizetve, akkor örömmé tud válni az ingatlanközvetítés.

Ehhez kapsz komplett útmutatást ebben a könyvben

I.

Nem arról lesz szó, hogy hogyan legyél jobb szakmailag, vagy hogyan érts jobban a “falon lévő repedésekhez”, hanem arról, hogy hogyan értékesítsd ezt a tudásod a legnagyobb megtérüléssel.

II.

Nem arról lesz szó, hogy hogyan találj minél több embert, vagy hogyan szerezz egy újabb “címlistát”, hanem arról, hogy hogyan találd meg azokat, akik veled szeretnének dolgozni.

III.

Nem arra fogunk bíztatni, hogy hogyan írj egy blogot, vagy hogyan “posztolgasd” ki az ingatlanjaidat a social media-ra, hanem arról, hogy hogyan növeld a bevételed és az adásvételeid számát.

Mire a kötet végére érsz..

A ... (könyvcím) kifejezetten Neked szól, ha....

INGATLANOS SZERETNÉL LENNI

Már gondolkodtál azon, hogy ingatlanközvetítő szeretnél lenni, de eddig bizonytalannak találtad a gondolatot, vagy a jelenlegi piaci körülményeket nem érezted ideálisnak.

MÁR KÖZVETÍTŐKÉNT DOLGOZOL

Ha már ingatlanos vagy, de nem találtad meg a megoldást a piaci visszaesésekre, vagy nem érzed magad elég hatékonynak, esetleg drasztikusan visszaesett a meglévő forgalmad.

INGATLANIRODÁT MŰKÖDTETSZ

Ha egy ingatlanirodát szeretnél minél jövedelmezőbbé tenni, de eleged van az elavult módszerekből, egy teljesen új utat szeretnél, és dominálni szeretnéd a piacodat.

A könyvből rengeteget profitálhatsz, ha

MÁSKÉPP KEZDENÉL, MINT EGY ÁTLAG INGATLANOS

Ha még nem vagy ingatlanközvetítő, de szeretnél másképpen gondolkodni, és máshogy elkezdeni a szakmát.

KÖZVETÍTŐ VAGY, VISZONT TÖBB AKARSZ LENNI, MINT AZ ÁTLAG

Ha már mindent kipróbáltál, és keresed a lehetőséget, hogy hogyan tudnál még jobb lenni.

INGATLANIRODÁD VAN, AMIT PIACVEZETŐVÉ SZERETNÉL TENNI

Ha pl.: egy ingatlanirodát képviselsz, és arra keresed a lehetőséget, hogy hogyan lehetne eredményesebbé tenned.

Mit mondanak, akik már találkoztak a szemléletemmel?

A könyv mellé az alábbi kónuszokat is megkapod:

Zárt Facebook Csoport

A könyv olvasói számára ingyenesen elérhetővé teszünk egy zárt Facebook-csoportot, ahol találhatsz magadnak partnert a kihívásokhoz, valamint egy közösséget, akikkel élmény lesz az úton haladni (bizony, az egyes fejezetekhez kihívások és feladatok is tartoznak, amelyek biztosítják a fejlődést)

Konkrét gyakorlati példák

A könyvben konkrét gyakorlati példákat mutatunk azokból a projektekből, amiket mi hoztunk létre másoknak.

Technikai oktatóvideók

A könyvben bemutatott technológiát konkrét oktatóvideókkal egészítjük ki, hogy biztosan alkalmazni tudj mindent, amit megtanulsz.

Értékesítési script

A könyv olvasóinak egy konkrét értékesítési scriptet is adunk, amivel “lezárhatja” (azaz eladhat nekik) a megszerzett leadeket (érdeklődőket).

Az extrák segítségével szeretnénk biztosra menni, hogy ne csak egy “újabb könyv legyen ez a polcon”, hanem ténylegesen alkalmazni is tudj mindent, amit megtanulsz.

Több, mint

0
ÉV ÉRTÉKESÍTÉS
0
ÉV MARKETING
0
INGATLANOS TRÉNING

tapasztalata egyetlen könyvben

Avagy ismerd meg a ... (könyv) szerzőjét

Ha értékesítő / vállalkozó vagy:

17 éves korom óta, 14 éve foglalkozok értékesítéssel (ebből 6 év ingatlanközvetítés és 8 direkt értékesítés), és 5. éve oktatom is.

Az értékesítői oktatás mellett több céget és vállalkozást vezetek, jelen vagyok az agrárszektorban (termelőként és kereskedőként is), az ingatlanok világában, és az online értékesítésben (tanácsadóként és szolgáltatóként) is. Pontosan tudom milyen kihívásaid vannak, hiszen ezeket én is nap, mint nap átélem.

Ha ingatlanközvetítő / ingatlaniroda tulajdonos vagy:

Több mint 5 évet foglalkoztam aktív ingatlanközvetítéssel, ezáltal személyesen is megtapasztaltam a leggyakoribb problémáidat.

A karrierem során több alkalom volt, amikor rám bízták az alaptréninget elvégzett újoncok betanítását. A legtöbb módszerem hihetetlen egyszerűen és másolhatóan át tudom adni neked, ezzel pedig drasztikusan meg tudjuk növelni az eredményeidet.

SZALAI TAMAS

HA MÉG NEM BÍZOL BENNÜNK:

AKKOR ITT A VERHETETLEN CODE GARANCIA:

Tudjuk, hogy könyvekre gyakorlatilag senki nem vállal pénzvisszafizetési garanciát, mi azonban biztosak vagyunk benne, hogy ebben a könyvben nem fogsz csalódni és valódi segítséget nyújt az ingatlanirodád vagy ingatlanos karriered fejlesztéséhez. Ha véletlenül mégsem azt kapnád tőle, amit vártál, készséggel visszafizetjük a teljes vételárát. Ehhez elég egy e-mailt írnod az hello@szalaitamas.hu címre 365 napon belül. Nem fogunk kérdéseket feltenni vagy neheztelni rád. Egyszerűen megköszönjük, hogy adtál egy esélyt a könyvnek és visszautaljuk az árát.

Milyenek voltak a korábbi tréningek, amiket tartottunk?

FOGLALJUK ÖSSZE, hOGY MIT IS KAPsz A KÖNYVTŐL!

Mielőtt megnézed, mit mondanak rólunk a korábbi klienseink, tudnod kell, hogy…

ÚJ GONDOLKODÁSMÓD

A könyvből egy teljesen új szemléletet tudsz elsajátítani, és végre kitörhetsz a hideghívások, az ajánláskérések és a csodára várás háromszögéből.

ONLINE JELENLÉT

A könyv segítségével végre elindíthatod az online megjelenésedet, és automatizálhatod a leadek (érdeklődők) beáramlását.

SZEMÉLYES MÁRKA

A könyvben megtanulod hogyan építsd fel a saját social media márkádat, és azt is, hogy hogyan szerezz ezzel figyelmet a piacodon.

TÖBB ELADÁS

A könyv segítségével megtöbbszörözhedet az adásvételeid számát, tehát sokkal jövedelmezőbbé tudod tenni az ingatlanközvetítői tevékenységed.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

HOGYAN TÖRTÉNIK AZ ELŐRENDELÉS?

Töltsd ki a következő oldalon az űrlapot, és a könyv megjelenését követően azonnal küldjük a Te példányodat is.

HOGYAN TUDOK FIZETNI?

A könyvet bankkártyás fizetéssel tudod előrendelni. Ezt a Stripe biztonságos fizetési kapuja teszi lehetővé. (Csak megadod az kártyaadataid, és kész is.)

MIKOR KAPOM MEG A KÖNYVEMET?

A könyv megjelenése várhatóan 2024 első negyedéve, az ebook verziót rögtön a megjelenést követően küldjük is Neked, a fizikai könyv kiszállítása viszont lehet egy pár extra napot igényel. (Ezért a fizikai könyvet előrendelők is megkapják az ebookot.)

NEM VAGYOK INGATLANOS, DE ÉRDEKEL A KÖNYV, MEGRENDELHETEM?

Természetesen! A könyvben írt alapelvek más szakmákban is alkalmazhatóak. A tanácsok univerzálisak, és a legtöbb felület is alkalmas arra, hogy egy teljesen eltérő területen is hasznos legyen.

Szalai Tamas

Szalai Tamás Attila E.V.
Ingatlan Academy Kft.

hello@szalaitamas.hu

FIZETÉSI PARTNEReK

×
×

Cart