Értékesítői és online marketing szeminárium ingatlanközvetítőknek

ÍGY TRIPLÁZhatod MEG AZ EREDMÉNYEID, ÉS csinálhatsz profitot az online marketing segítségével ingatlanosként

Ismerd meg a módszert, amivel:

VEDD MEG A JEGYED, MOST ELŐJELENTKEZŐI KEDVEZMÉNNYEL:

A körülmények megváltoztak..

Az elmúlt években több akadállyal találkoztak az ingatlanosok, mint eddig valaha. Többszázan jöttek hozzánk konzultálni, akik eladások nélküli, nullás hónapokkal a hátuk mögött keresték a megoldást.

Rengetegen jöttek, akik arról panaszkodtak, hogy nincsenek eladók a piacon, és a tulajdonosok kivárnak a megfelelő pillanatra, hogy meghirdessék a lakásukat / házukat.

Ami pedig a legrosszabb, hogy a kereslet elképzelhetetlen, soha nem látott lelassulásba kezdett, ezért a közvetítők beragadt ingatlanokkal telve keresik a megoldást, hogy hogyan tovább.

Ebben a szituációban jelenthet az egy komoly kiutat, ha a kezedbe veszed a sorsodat, és a marketing segítségét, hogy változtass a körülményeiden. Hiszen a piac változhat, de a jó marketing mindig betalál.

GYERE EL A RENDEZVÉNYÜNKRE,

hogy átbeszéljük, hogyan tudsz szintet lépni az ingatlanértékesítésedben:

(Kattints a gombra, és megtaláljuk, hogy mi az ami visszatart..)

A szemináriumból rengeteg profitálhatsz, ha:

MÁSKÉPP KEZDENÉL, MINT EGY ÁTLAG INGATLANOS

Ha még nem vagy ingatlanközvetítő, de szeretnél másképp gondolkodni, és máshogy elkezdeni a szakmát.

Közvetítő vagy, de többet akarsz, mint az átlag

Ha már mindent kipróbáltál, és keresed a lehetőséget, hogy hogyan tudnál még jobb lenni.

INGATLANIRODÁD VAN, AMIT PIACVEZETŐVÉ SZERETNÉL TENNI

Ha pl.: egy ingatlanirodát képviselsz, és arra keresed a lehetőséget, hogy hogyan lehetne eredményesebbé tenned.

Mire a rendezvény végéhez érünk:

(Lépj időben, rengeteg előjelentkezőnk van, és a jegyek limitált számban elérhetőek..)

Az ingatlanértékesítésed felpörgetésének 3 legfontosabb összetevője, avagy lássuk, miben tudunk segíteni Neked:

I. AZ ÉRTÉKESÍTŐI SZEMÉLYISÉGED FELÉPÍTÉSE - Minden veled kezdődik, így az értékesítésnél is először veled fogunk foglalkozni.

Számtalanszor előfordult már, hogy szakmailag felkészült, magas teljesítményre képes értékesítőknél is megakadások jöttek elő. Ezeknek a forrása legtöbbször egy mentális blokk, vagy egy rossz berögződés, vagy egyszerűen a nem helyes alapok. Képes lennél feltenni mindent egy lapra, és érzésből cselekedni?

Nem ajánlom. A megfelelő gondolkodásmód, és személyiség nélkül minden eredményed átmeneti lesz, a jövedelmed hullámzó, és soha nem tudsz a TOP 1%-ba kerülni. Márpedig nem azért kezd valaki az ingatlanközvetítésbe, hogy második legyen..

II. ALAPVETŐ KOMMUNIKÁCIÓS, ÉS ÉRTÉKESÍTŐI KÉPESSÉGEK - Hogy az eladók és a vevők pontosan értsék, hogy mit akarsz nekik átadni, és ez számukra miért jó.

Ha körülnézel, hogy hogyan próbál a környezeted valamit eladni, milyen hirdetőtáblák, értékesítési scriptek, és prezentációk vannak, akkor azt fogod észrevenni, hogy ezek 90%-a semmit nem ér. Hiszen a termékről / szolgáltatásról / tanácsadásról beszélnek, és nem arról, hogy ez kinek, és miért jó.

Van egy varázslatos világ, amibe be tudlak vezetni: Az emberek pontosan érteni fogják, hogy miért jó nekik az ingatlanközvetítői szolgáltatás, és örömmel mondanak igent Neked. Sőt! Online is így tudsz majd kommunikálni, ami azt jelenti, hogy folyamatosan új emberek jönnek majd hozzád, akikkel szerződhetsz.

III. INGATLANKÖZVETÍTŐI MARKETING - Hogy meglegyen a képességed annyi embert elérni, amennyit a kapacitásod enged.

Az online marketingről a legtöbben úgy gondolkodnak, hogy ez a fiatal generációt szolgálja, és csak azok élvezhetik, akik ebbe “beleszülettek”. Nos ez egyáltalán nem így van, a marketing alapjai ugyanazok évtizedek óta, csak a csatorna változott meg.

A rendezvényen megtanuljuk az alapvető marketingszemléletet, amivel rendelkezned kell, mielőtt ezt a digitális világban is kamatoztatod. Ezt követően pedig megmutatjuk, hogy bár nem egy könnyű út az online marketing, viszont az eredménye olyan szintekre képes eljuttatni, amiről ingatlanosként eddig nem is álmodtál.

(A rendezvény garantáltan 100 % bullshit-, és halandzsamentes.)

Miért hallgass rám?

Ha értékesítő / vállalkozó vagy:

17 éves korom óta, 14 éve foglalkozok értékesítéssel (ebből 4 év ingatlanközvetítés és 8 direkt értékesítés), és 4. éve oktatom is.

Az értékesítői oktatás mellett több céget és vállalkozást vezetek, jelen vagyok az agrárszektorban (termelőként és kereskedőként is), az ingatlanok világában, és az online értékesítésben (tanácsadóként és szolgáltatóként) is. Pontosan tudom milyen kihívásaid vannak, hiszen ezeket én is nap, mint nap átélem.

Ha ingatlanközvetítő / ingatlaniroda tulajdonos vagy:

Több mint 4 évet foglalkoztam aktív ingatlanközvetítéssel, ezáltal személyesen is megtapasztaltam a leggyakoribb problémáidat.

A karrierem során több alkalom volt, amikor rám bízták az alaptréninget elvégzett újoncok betanítását. A legtöbb módszerem hihetetlen egyszerűen és másolhatóan át tudom adni neked, ezzel pedig drasztikusan meg tudjuk növelni az eredményeidet.

A személyes tapasztalatom mellett az elmúlt 4 évben a leggyakrabban ingatlanosokkal dolgoztam, körülbelül 1100 konzultációm, és tréningem volt. A marketingügynökségünk pedig kizárólag ingatlanirodáknak segít. Hidd el, tudom mire van szükséged, és tudom, hogy hogy érjük azt el.

(Kattints, és emeld egy új szintre az értékesítésedet..)

SZALAI TAMAS

Az eredményeink önmagukért beszélnek..

A módszereink működését a mentoráltaink eredményei bizonyítják.

Mielőtt megnézed, mit mondanak rólunk a korábbi klienseink, tudnod kell, hogy…

I.

A videókban mindenki az őszinte véleményét mondja el. A szereplők közül senkit nem kompenzáltunk semmilyen formában a videó elkészítéséért cserébe.

II.

Nem állítjuk, hogy könnyű elérni az eredményeket, vagy a havi 1 milliós álombevételt. Az ilyen eredmények mögött mindig komoly teljesítmény, és szaktudás rejlik.

III.

Ha te is szeretnél hasonló sikereket elérni az évek óta tökéletesített módszerünk segítségével, akkor tedd meg az első lépést azzal, hogy eljössz a a rendezvényünkre.

Korábban mit tapasztaltak mások a tréningeinken?

JEGYVÁSÁRLÁS ITT:

Előjelentkezői ár: 29900 Ft

Vedd meg a jegye(i)det a lehető legkedvezményesebben, előjelentkezőként:

Show Order Summary
29 900,00Ft
Product Subtotal
Rendezvény jegy (előjelentkezői kedvezmény)  × 1 29 900,00Ft
Subtotal 29 900,00Ft
Total 29 900,00Ft

Vásárlói információk

Számlázási adatok

További információk

Hány db jegyet szeretnél?

Termék
Mennyiség
Ár
Rendezvény jegy (előjelentkezői kedvezmény) (#10002)
+
29 900,00Ft

Fizetési mód

  • Biztonságos fizetés a Stripe rendszerén keresztül

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

A rendelésed

Termék Részösszeg
Rendezvény jegy (előjelentkezői kedvezmény)  × 1 29 900,00Ft
Részösszeg 29 900,00Ft
Összeg 29 900,00Ft

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

HOL LESZ A RENDEZVÉNY?

A rendezvény helyszíne mindenképp Budapest, a pontos helyszínről pedig a létszám függvényében legkésőbb 2024 Január végén minden résztvevőt értesítünk.

NÉZHETEM ONLINE?

Jelen állás szerint nem tervezünk online közvetítést, viszont a rendezvény felvételét elképzelhető, hogy később elérhetővé tesszük. Azt javasoljuk, hogy próbáld meg megoldani, és gyere el élőben.

MIKOR LESZ A KÉPZÉS?

A képzés várhatóan Február első napjaiban lesz, hogy pontosan melyik nap, ezt a létszám, és a pontos helyszín leterheltsége befolyásolhatja.

NEM VAGYOK INGATLANOS, DE ÉRDEKEL A TÉMA, JELENTKEZHETEK?

Minden tanácsadásom alkalmas arra, hogy leendő értékesítőknek is segítséget nyújtson. Nyugodtan jelentkezz, és elindítunk a helyes irányba.

HOGYAN TUDOK RÉSZT VENNI?

A rendezvényen a jegyvásárlás után (amennyiben még van hely) a helyszínen a jegyed bemutatásával tudsz részt venni. A részletekről a jegyvásárlás után emailben fogunk értesíteni.

TÉNYLEG CSAK ENNYIBE KERÜL?

Jogos a kérdés, hiszen ha összeszámolnánk, hogy pontosan mennyi pénzt fizettünk ezekért az információkért, akkor könnyen adhatnánk a jegyet 10x-es áron is, és úgy is bőven megtérülne az információ minden résztvevőnél. Azonban nem ez az üzletpolitikánk, és inkább az vezérel minket, hogy egy tudatosabb és magasabb színvonalú ingatlanpiacot teremtsünk.

KÉRHETEK SZÁMLÁT A WORKSHOPRÓL?

Igen, sőt nem csak kérhetsz, a rendeléseddel automatikusan meg is kapod a számlát a rendezvényjegyekről. Ezt a legtöbb esetben költségként el is tudod számolni. (De erről érdemes a könyvelődet is megkérdezni, hiszen ő tudja a számodra megfelelő tanácsot adni, mi pedig nem vagyunk pénzügyi szakértők.)

HOGYAN TUDOK FIZETNI?

A jegyedet online bankkártyás fizetéssel, vagy banki előre utalással tudod rendezni. A helyszínen, készpénzzel történő fizetésre nincs lehetőség. Ennek az oka természetesen az, hogy a létszámmal, a helyszínnel, és egyéb technikai tényezőkkel pontosan tudjunk számolni.

Szalai Tamas

Szalai Tamás Attila E.V.
Ingatlan Academy Kft.

hello@szalaitamas.hu

FIZETÉSI PARTNEReK

×
×

Cart