Egy módszer, amivel bárkiből profi értékesítő válhat

Tanuld meg az eredményes értékesítés titkait
90 perc alatt

A 90 perces workshopon egy olyan technikát mutatok meg, amivel egy kezdő vagy egy tapasztalt de motiválatlan haladó is újra lendületbe tud jönni. A technika végtelen egyszerű, de cseppet sem átlagos. Ha ezt alkalmazod, akkor nem kell többet beláthatatlan ígéreteket tenned, vagy kamu dolgokkal előjönnöd, mégis felkelted a vásárlók érdeklődését.

Ne csak próbálkozz, értékesíts is.

Ne az idődet töltsd el, alapozd meg a jutalékodat…

Talán Te is érezted már, hogy értékesítőként egyre kevésbé találsz jó érveket a terméked vagy a szolgáltatásod mellett. Ez lehet amiatt, mert nem egyértelmű vagy nem jól bemutatható a szolgáltatásod vagy terméked haszna, vagy akár amiatt is, mert nem érett rá a piacod.

Lehet az is, hogy eleve negatívan áll hozzád a piacod, az előítéletek miatt.

Kezdő értékesítők

Vállalkozók

Tapasztalt, de motiválatlan értékesítők

Tudom milyen érzés, amikor nehezen tudod átvinni a mondanivalódat, és amikor nem tudod nyilvánvalóan bemutatni, hogy miért drágább a Te terméked, mint a konkurenciáé.

Ilyenkor a legtöbben azt veszik észre, hogy akármilyen keményen dolgoznak, a konkurenciát választják velük szemben.

Egyre nehezebbé válik a kifogáskezelés is, hiszen nincs olyan dolog, amit rögtön “elő tudnál húzni a kalapból.”

Ez nem egy átlagos sales tanfolyam.
Ez az, ahol eredményeket adunk a kezedbe.

Mit érhetsz el azzal, ha alkalmazod a módszeremet?

IDEÁLIS:

Kezdő értékesítőknek, olyan vállalkozóknak, akik maguk értékesítik a terméküket vagy szolgáltatásukat, és tapasztalt, de motiválatlan, új lendületet kereső értékesítőknek.

A tréning tartalmazza...

Egy értékesítői módszer teljeskörű bemutatását, a felkészüléstől a tárgyalás teljes lebonyolításáig. Nem kell többet gondolkoznod, hogy mit mondj, amikor a következő jelölteddel beszélsz.

Pont attól működik, hogy alapjaiban más, mint az a prezentáció, amit a legtöbben csinálnak.. Nem rohanod le a lehetséges vásárlódat, hogy eladj neki. Kellemesen beszélgetsz. Márpedig ha sikerül a piacon lévő értékesítőktől megkülönböztetned magad az többszörös előnnyel jár.

A több jutalék téged is megillet

Ha másképp beszélsz vagy prezentálsz, mint a többség, akkor az eredményeid is másak lesznek. Akit szakértőként kezelnek, és nem “rajtam nyerészkedő értékesítőként” annak sokkal inkább és sokkal szívesebben kifizetik a termék vagy szolgáltatás árát. Ráadásul magasabb árat is, mint általában. Ha megváltozik a rólad kialakult kép, akkor megváltozik a pénztárcád vastagsága is, és több elismerést, ajánlást fogsz kapni.

A tréning első részében megmutatom, hogy hogyan kell felkészülnöd, hogy a lehető legjobb hatást érd el. A következő részben megtanuljuk a saját területünkre szabni a módszert. A harmadik részben megmutatom, hogy egészen pontosan hogyan kell alkalmaznod a technikát, és mit kell tegyél, hogy a megfelelő hatást érd el.

A negyedik részben pedig megmutatom, hogy mi a következő lépés, és hogyan lesz egy kellemes beszélgetésből sikeres értékesítés. Az utolsó részben feltehetitek a kérdéseiteket az anyaggal kapcsolatban és lehetőség szerint választ is fogtok kapni rá.

Ez az 5 rész, vagyis a teljes anyag mindössze 90 percet fog igénybe venni, és a nappalidat sem kell elhagynod, hiszen teljes mértékben online fogsz tanulni.

Felejtsd el a "hebegés-habogást"...

Ezzel a módszerrel könnyen és stressz nélkül tudsz prezentálni, és nem okoz gondot megválaszolni a tárgyalás során felmerülő kifogásokat.

Garantálom, hogy ha megfelelően alkalmazod, akkor meg fogod duplázni a bevételedet. Mindezt anélkül, hogy tolakodónak vagy nyomulósnak tűnnél, és a területed szakértőjeként fognak kezelni.

Itt találod a Workshop anyagait

A módszer bemutatása (A sales technika amit használok.)

30 perc alatt a nulláról eljutunk addig, hogy megérted a módszer jelentőségét és hasznát.

Személyre szabás (Hiszen nem egy területet fedünk le)

Kb. 30 perc alatt közösen eljutunk addig, hogy a saját területeden is alkalmazni tudd a technikámat.

Kérdések (Kb 30 perc)

A workshop minden résztvevője felteheti a menet közben felmerült kérdéseit, és lehetőség szerint mindet meg is válaszolom.

macbookrolam.png

Mikor érdemes csatlakoznom?

Itt találsz néhány esetet, amikor kifejezetten javasoljuk workshopunkat...

Ha kezdő értékesítő vagy

Kezdőként az első kihívás, hogy megtanuld a lehető legjobban és a lehető legegyszerűbben bemutatni a terméked vagy szolgáltatásod hasznát.

Ha megcsappant a lelkesedésed

A legtöbb tapasztalt értékesítő előbb-utóbb megtapasztalja a kiégést, ilyenkor egy-egy új technika új lendületet és motivációt tud hozni.

Ha kijöttél a gyakorlatból

Ha berozsdásodtál egy kicsit, és kifognak rajtad a jelenlegi kifogások, vagy nehezen találsz újabb érveket az útközben feltörekvő konkurenciáddal szemben.

Ha vállalkozó vagy

Vállalkozóként gyakran saját magadnak kell eladnod a terméked/szolgáltatásod, ezért érdemes ezt jól megtanulni.

A Sales Workshop előadója...

Fotorolam.jpg

Szalai Tamás vagyok, 12 éve foglalkozok értékesítéssel (ebből 4 év ingatlanközvetítés és 8 direkt értékesítés), és 2 éve oktatom is.

Pontosan tudom, hogy milyen kihívásaid vannak a munkád során, hiszen a legtöbbet én is átéltem.

Azért raktam össze ezt a workshopot, hogy könnyebbé és eredményesebbé tegyem neked az értékesítést.

Biztos vagyok benne, hogy együtt meg tudjuk duplázni az eredményeidet és ezáltal a jutalékodat is.

SALES WORKSHOP FELVÉTEL MEGVÁSÁRLÁSA:

Jelenleg nincs következő időpont online élő workshopra.
Viszont meg lehet vásárolni a legutóbbi felvételét.

Ára: 3990 Ft

Show Order Summary
3 990,00Ft
Product Subtotal
Sales Workshop Felvétel  × 1 3 990,00Ft
Subtotal 3 990,00Ft
Total 3 990,00Ft

Customer information

Számlázási adatok

Payment

  • Biztonságos fizetés a Stripe rendszerén keresztül

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Sales Workshop Felvétel  × 1 3 990,00Ft
Részösszeg 3 990,00Ft
Összeg 3 990,00Ft

Mit mondanak, akik részt vettek a Sales workshopomon?

Szikszai Árpád

Door-to-door értékesítő

“Mivel már egy ideje benne vagyok ebben a világban, inkább a kíváncsiság miatt vettem részt a workshopon, de sokkal többet kaptam, mint amire vártam. Ezt a technikát még ilyen tudatosan soha nem alkalmaztam, de világos lett, hogy mitől működött 1-2 korábbi üzletem. Köszönöm!”

Tóth Gábor

Network marketinges

“Nem gondoltam, hogy ennyire egyszerű megértetni valakivel, hogy miért válassza a minőségi, de drágább terméket az olcsóbbal szemben. Ez az 1 órával éveket spórolok meg a következő időszakban. Hálás vagyok ezért a tréningért, köszönöm Tamás!”

Kékes Ferenc

Ingatlanközvetítő

“Több képzéseden részt vettem már, de talán ez volt számomra a leghasznosabb. Persze ezt előre nem tudtam. Úgy gondoltam csak a szakmai dolgokban tudsz nekem újat mutatni, és inkább csak pár egyszerű mondatod győzött meg. Tévedtem! Már értem, hogy miért mondod mindig, hogy ahhoz, hogy jó ingatlanosok legyünk, jó értékesítőnek kell lenni először.”

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, egyrészt azért, mert így könnyebb megfelelni a folyamatosan változó járványügyi intézkedéseknek, másrészt pedig sokkal rugalmasabb tudok lenni helyben és időben, így több értékesítőnek tudok segíteni.

A workshopot több alkalommal rendezem meg, a soron következő alkalmat a megrendelésnél blokk fölött találod meg.

Ha véletlenül nem érsz rá, de szeretnél részt venni a képzésen, akkor vásárold meg a jegyet a felvétellel együtt. Ha az elhangzottakon kívül további kérdésed merül fel, jelezd nekem emailben, hogy lemaradtál, és fogalmazd bele az emailbe a fennmaradó kérdéseidet. Lehetőség szerint minden fennmaradó kérdést meg fogok válaszolni, de kizárólag 1 emailben. Arra, hogy folyamatosan levelezve válaszoljak a  kérdésekre, jelenleg nincs lehetőség.

Az otthonodból vagy egy másik helyről, ahol stabil internetkapcsolat van kattints a választott időpontban arra a linkre, amit küldtem Neked és már csatlakoztál is a meetinghez.

Igen, mivel ez egy új wokshop, most limitált ideig ennyiért is megkaphatod..

Igen! Igazából nem csak kérhetsz, automatikusan kapsz is. (Amennyiben az adószámod is megadod.) Így cégként vagy áfakörös egyéni vállalkozóként költségként is elszámolhatod a képzést.

A workshop díját online bankkártyás fizetéssel tudod rendezni, a Stripe biztonságos rendszerén keresztül.

×
×

Cart