A TOP 3 legfőbb ok, amiért érdemes fejlesztened magad ingatlanosként:

Fotorolam

Biztos gondolkodtál már azon, hogy miért vannak olyan ingatlanosok, akik képzésről képzésre járnak, állandóan tanulnak valamit és sosem nyugszanak addig, ameddig a legfrissebb információ nincs náluk.

Elmondom a 3 legfőbb okot, hogy miért csinálják.

 1. OK – Több jutalék vagy annak a lehetősége

  Természetesen a több pénz az elsőszámú oka, annak, amiért valaki fejleszteni akarja magát. Új képességeket akar szerezni, új technikákat akar tanulni, amivel sokkal magasabb jutalékot tud elérni hónapról hónapra.

  Nem igényel hatalmas kreativitást, hogy felismerjük azt, hogy ha azzal amit most csinálunk nem érjük el a céljainkat, akkor valamit rosszul csinálunk. Vagy másképp megfogalmazva: Ha ugyanazt csinálod, mint eddig, ugyanolyan eredményeid lesznek, mint eddig.

  Biztos ismeritek a mondást, hogy az ahol most vagyok, az elmúlt 5 év döntéseinek, cselekedeteinek és alkalmazott tudásának az eredménye. Ha a következő 5 évben mást szeretnék, akkor ahhoz más információkat kell hasznosítanom, mást kell csináljak és máshogy kell gondolkodjak. Itt jön képbe az, hogy ez magunktól bizony nem fog menni, és ehhez kellenek a képzések. 2. OK – Jobb időbeosztás, hatékonyság

  Hiszitek vagy sem, nem mindenki a több pénzt keresi az új ismeretekben. Vannak közvetítők, akik már most is a toppon vannak az eredmények tekintetében, és nekik teljesen más a motivációjuk.

  Ők azt keresik, hogy hogyan tartsák meg az eredményeiket, hogyan legyen ugyanennyi bevételük kevesebb munkával, több szabadidővel, jobb időbeosztással.

  Ezt egészen magas szintekre lehet fejleszteni, és teljesen lehetséges, hogy majdnem minden tevékenységből azonnali üzleti eredmény legyen.

  Akiket ez érdekel, azok általában nem sajnálják a pénzt képezni magukat, hiszen ez is egy módja annak, hogy jobban kihasználják az idejüket, ráadásul ezen a szinten már van miből kifizetni egy-egy információt vagy eszközt, ami könnyebbé tudja tenni a meglévő eredmények fenntartását.


 3. OK – Kapcsolatépítés

  Egy nagyon sikeres biztosítóügynöktől tanultam korábban, hogy a legjobb alkalom a kapcsolatok felépítésére egy oktatási környezet. Ugye egyébként is ezért van jelentősége a felsőoktatásnak, a szakképzéseknek és az iskolának.

  Nem mindig az információ a lényeg, sokszor a társaság az, ami miatt megéri ott lenni.

  Ez az ingatlanosoknál sincs másképp, mi lenne jobb alkalom kapcsolatépítésre, mint az hogy közösen megtanultok valamit valakivel (így a közös témán sem kell túl sokat agyalni..). Eleve egy társaságban vagytok, rendszeresen találkoztok.

  Akik rendszeresen képzik magukat, bele tudnak kerülni egy olyan körbe, ahol ha bármikor érkezik egy területen kívülről jövő ügyfél vagy egy újabb lehetőség a keresztértékesítésre, már tudják kit kell keresni. Tudják kivel kell megegyezni, és természetesen elég jól ismerik a másikat, hogy megbízzanak benne.

Természetesen ezeken az okokon kívül még 16 másikat is fel tudnék sorolni, de talán már kapizsgálod, hogy mi az, amit egy fejlődni vágyó ingatlanos keres a különböző képzésekben.

Ha érdekelnek téged ezek az információk, akkor figyeld az email-edet, mert rendszeresen küldök ki ehhez hasonló tartalmakat, ha pedig komolyan érdekel a fejlődés, akkor várlak egy képzésemen.