HOGYAN SZEREZTEM 20 Ingatlanmegbízást 30 nap alatt?

Ingyenes esettanulmány

Olvasd el az esettanulmányt, hogy te is hasonló eredményeket érj el!

Molnár Attila

Ingatlaniroda tulajdonos

“Megmutattam Tamás módszerét az értékesítőinknek, ennek hatására pedig az elmúlt hónapban megmásfélszereződött az irodánk portfóliója. A növekedés nagy részéért, pedig ez a kis pdf fájlocska a felelős. Ha a szakmában dolgozol, akkor ez gyakorlatilag egy kötelező tanmese.

Ebből Az Ingyenes Anyagból Megtanulhatod...

Előkészületek

Megmutatom, hogy hogyan készültem fel a telefonálásokra, és milyen lépéseket tettem az eredmény érdekében.

Varázslat

Leleplezzük "Ózt a nagy varázslót", és megmutatom mekkora korlátozásokat tesznek az emberek saját magukra.

Konkrét lépések

Elmondom neked, hogy hol hibázik a legtöbb ingatlanközvetítő és mi az amit másképp csináltam. Talán ráismersz valamelyik kollégádra.

Tanácsok

Felhívom a figyelmed azokra az egyszerű dolgokra, amiket már ma is alkalmazhatsz annak érdekében, hogy köröket verj a kollégáidra és a konkurenciára.

Fotorolam

A nevem Szalai Tamás

Több, mint 13 éve vagyok értékesítő, ebből 4 év telt el ingatlanközvetítítéssel, és saját tapasztalatból tudom, hogy milyen kihívásokkal találkozol.

Az oktatásaimmal pont azt akarom Neked átadni, amire nekem is szükségem lett volna kezdőként, vagy ami megtöbbszörözte volna a jutalékomat haladóként. Szeretném, ha ezekről az információkról te már időben tudnál, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a lehetőségeidből és adottságaidból.

A Szakma Legjobbjai mondták Tamásról

Kovács Bence

Ingatlanközvetítő

“Tamásban leginkább a szókimondása, az őszintesége és az fogott meg, hogy milyen egyszerűvé tudja tenni a módszereit. Egy óvodásból is ingatlanost tudna faragni pár hét alatt. Laza, de mégis elegáns és emberi. Az övtáskás ingatlanos ellentéte, aki jól meg tudja mutatni, hogy ki az, aki hosszútávon életbenmarad ebben a szakmában.”

Farkas Attila

Ingatlaniroda tulajdonos

“Amikor először találkoztam Tamással, már láttam rajta a lendületet és a szemébe nézve tudtam, hogy fókuszált és céltudatos. Hamar leszerelte az értékesítők lusta kifogásait és eredményorientált hangulatot sikerült létrehoznia. A konzultációink és az oktatások eredményeképpen már egész más színvonalú a szolgáltatásunk.”

Szabó Balázs

Ingatlanközvetítő

“Nem gondoltam volna, hogy ennyi év után újat tud nekem mutatni egy ilyen fiatal srác, de tévedtem. Talán a legfontosabb dolog az volt, amire éveken át nem fókuszáltam, hogy elsősorban értékesítő vagyok, és nem ingatlanszakértő. Ha csak erre figyelne a legtöbb közvetítő, akkor nagyságrendekkel több eredménye lenne, mint a jogi és műszaki dolgok magolásával. Nagy lecke.”

A 20 Új Megbízásod Csak Egy Kattintásra...

Többé nem kell aggódnod a nullás hónapok miatt.

×
×

Cart