Így építs biztos keresletre alapuló szabadúszó tevékenységet mindössze egy telefonnal, anélkül, hogy Excel táblázatokat, vagy weboldalakat kezelnél..

A HTS kihívás során 5 nap alatt megismered azt a készséget, amire jelenleget a legnagyobb a kereslet, és képes leszel pénzt teremteni ezzel a tevékenységgel.

Regisztrálj a kihívásra itt:

Hogyan épül fel, és működik ez a kihívás?

A KEZDÉS DÁTUMA: március x, valamilyen nap, x óra

Nap
Perc
Mp

Tudd meg, hogyan lehetsz Te is független...

Térben

Szabadulj meg a 9-től 5-ig terjedő irodai kötöttségektől és tudd meg, hogyan dolgozhatsz bárhonnan a világon, legyen szó egy trópusi szigetről vagy a saját otthonod kényelméről.

Időben

Tanulj meg egy olyan készséget, amely lehetővé teszi számodra, hogy akkor dolgozz, amikor a legproduktívabb vagy.
Az időd a te kezedben van.

Anyagilag

Megmutatom, hogyan növelheted meg jövedelmedet a saját feltételeid szerint, függetlenül attól, hogy részmunkaidős vagy teljes munkaidős állásban dolgozol.  

Miért csinálom ezt a kihívást?

Szalai Tamás vagyok, és 15. éve foglalkozok azzal a tevékenységgel, amit itt tanítani fogok Neked.

A fenti kérdésre a klasszikus, és kicsit közhelyes válaszom lehetne az, hogy :“Jó lett volna, ha valaki segít nekem, amikor elkezdtem”.

DE! Nem akarok segíteni, és nem jótékonykodás, amivel itt foglalkozunk. Konkrét partnereink vannak, akik ilyen tevékenységgel rendelkező szabadúszókat keresnek, és jelenleg több partnerünk van, mint olyan tanulónk, aki tudna szolgáltatni.

Itt tényszerűen jóval magasabb a kereslet, mint a kínálat. 

Komolyan úgy gondolom, hogy egy sokat torzított, és alulértékelt tevékenység, amit be fogok Neked mutatni, amit megfelelő alapokra kell helyezni.

Elmondom a saját eredményeinket, a csapatunk eredményeit, és sztorinkat is, hogy konkrét tapasztalatokat tudj hallani, ne pedig egy jól hangzó elméletet.

A szolgáltatás maga végtelen egyszerű, de biztos vagyok benne, hogy egy olyan megközelítést fogsz hallani, amivel akkor is rengeteget profitálsz, ha soha nem fogsz ezzel foglalkozni.

 

SZALAI TAMAS

Visszajelzések azoktól akikkel már együtt dolgoztam

Regisztrálj most az ingyenes KIHÍVÁSRA, és tudd meg, hogyan LEHET BIZTOS KERESLETRE ÉPÜLŐ SZABADÚSZÓ TEVÉKENYSÉGED.

Fedezz fel bevált, gyakorlatban alkalmazható stratégiákat, és ragadd meg az irányítást a saját anyagi jövőd felett.

A kihívás kezdetéig hátralévő idő:

nap
óra
perc
mp
×
×

Cart