Hogyan építhetsz egy teljesen helyfüggetlen és LUXUSÉLETSTÍLUST hozó karriert?

Az Influence az egyedüli olyan kihívás, ahol megtanulod hogyan tudsz megélni az értékesítésből, 0 előzetes tudással, akkor is, ha eddig semmit nem adtál el soha.

Regisztrálj a kihívásra itt:

A kihívás kezdése: március 25.

Hogyan épül fel, és működik ez a kihívás?

A KEZDÉS DÁTUMA: március 25, Péntek

Nap
Perc
Mp

Miben tud neked segíteni az Influence Kihívás?

Helyfüggetlen élet

A kihívás megmutatja hogyan lehet egy olyan szakmád vagy készséged, amivel a világ bármelyik részén érvényesülni tudsz.

Nem kell varázslónak születni

A közhiedelemmel ellentétben nem csak az extrovertált, beszédes emberek lesznek jó értékesítők, bárki képes ezt megtanulni.

Átlag fölötti megélhetés

Az új képességeddel olyan eredményeket tudsz elérni, amiket a nagy átlag elképzelni sem tud. Mindezt pofonegyszerűen.

Kézzelfogható tapasztalat

A kihívás során a saját 12 éves értékesítői tapasztalataimról fogok beszélni, amiket akár Te is azonnal alkalmazhatsz.

rolamujhatternelkul.jpg

A nevem Szalai Tamás

Több, mint 12 éve értékesítő vagyok, ebből 4 év ingatlanközvetítéssel, 8 pedig direkt értékesítéssel telt, az elmúlt 3 évben pedig folyamatosan tréningeket tartottam. Saját tapasztalatból tudom, hogy milyen kihívásokkal találkozol. 

2022-ben az értékesítési képesség még fontosabb, mint ezelőtt bármikor. Ugyanis most Vagy Te adsz el valamit, vagy Neked adnak el. Azt kell mondjam, hogy a képesség nélkül sajnos nagyon kevés esélyed van jól élni, és még kevesebb kiválóan.

Elsősorban olyan embereket tanítok értékesíteni, akik többet akarnak kihozni az életükből, mint az átlag. Ezeknek az embereknek nem csak az alapokat adom át, és nem csak azt, hogy hogyan kell valamit csinálni, hanem egy ilyen folyamat végén, akár konkrét munkalehetőséget is tudunk találni, ahol ezt alkalmazza.

A módszereimet az bizonyítja, hogy több, mint  4000 ingatlanközvetítő olvassa folyamatosan a hírleveleimet, és több, mint 500 ingatlanost tanítottam már meg hideghívni. Az elmúlt 3 évem azzal telt, hogy folyamatosan értékesítési tréningeket tartottam a saját vállalkozásaim működtetésén felül. A legtöbb problémával már találkoztam, így biztos vagyok benne, hogy Neked is tudok segíteni.

Mit mondanak, akik már részt vettek a korábbi sales tréningeken?

Réti János

Ingatlanközvetítő

“A Tamással való munka során rájöttem, hogy miben hibáztam, hogy miért nem volt korábban értelme rengeteget költenem sales tréningekre. Már nem keresem a “ragtapasz” megoldásokat, inkább magamon dolgozok a tanultak alapján. Megtanultam mik azok az elemek, amik tényleg számítanak, és hogy ha erre építem a technikákat, csak akkor leszek sikeres. Köszönöm szépen, üdv, János!”

Merkó Réka

Direkt értékesítő

“Én igazán azt hittem, hogy mindent jól csinálok. Egészen jó eredményeim voltak, tudtam, hogy többet is teszek érte, mint mások. Aztán elküldte nekem a csapatom egyik tagja Tamás oldalát. Eleinte szkeptikus voltam, de felvettem vele a kapcsolatot, hátha tudja oktatni a csapatomat. Ebből az lett, hogy a csapatom helyett én lettem a legpedánsabb diákja, és röpke 2 hét alatt megdupláztam az előző havi forgalmamat. Elképesztő mennyit tud az értékesítésről, és mennyire másképp mutatja ezt be, mint a legtöbb “guru”. Első perctől hallottam a hangján, hogy  ő nem csak oktatja, hanem éli is ezt a dolgot. Köszönöm szépen a segítséget, nem tudok elég hálás lenni…”

Mihalkó Krisztián

Ingatlanközvetítő

“Tamással úgy kerültem kapcsolatba, hogy megvásároltam a hideghívás tréningjét. Úgy gondoltam az a kulcsa a sikeres ingatlanközvetítésemnek, hogy jobban hívok hideget, és megtanulok egy újabb módszert erre, ami most működik. Aztán valamiért még sem az lett amit elvártam. Ezt elmondtam neki, és rámutatott, hogy mi volt a hibám, miért nem működött a technika, és hogy miért voltam teljesen rossz irányban azzal, hogy csak egy módszerrel akartam “befoltozni a lyukat” a gyenge alapokon álló közvetítésemben. Óriási tanulság volt, köszönöm szépen!”

JELENTKEZÉS AZ INFLUENCE KIHÍVÁSRA

Az értékesítői képességed csak pár kattintásra...

×
×

Cart