Hogyan építhetsz egy teljesen helyfüggetlen és magas jövedelmet hozó karriert?

Az Influence kihívás során 5 nap alatt megismered, jobban megérted az értékesítés világát, és képes leszel pénzt teremteni ezzel a készséggel.

Regisztrálj a kihívásra itt:

A kihívás kezdése: március x.

Hogyan épül fel, és működik ez a kihívás?

A KEZDÉS DÁTUMA: március x, valamilyen nap, x óra

Nap
Perc
Mp

Miben tud neked segíteni az Influence Kihívás?

Célzott megoldás

A kihívás megmutatja hogyan tudsz hatással lenni egy másik emberre, és hogyan tudsz megélni ebből a képességedből, akkor is ha 0-ról indulsz.

Nem kell varázslónak születni

A közhiedelemmel ellentétben nem csak az extrovertált, beszédes emberek lesznek jó értékesítők, bárki képes ezt megtanulni.

Kiegészíti az életed

Az értékesítési képesség egy olyan készség, ami az életed minden területén többszörösen előnyös helyzetbe hoz.

Kézzelfogható tapasztalat

A kihívás során a saját 12 éves értékesítői tapasztalataimról fogok beszélni, amiket akár Te is azonnal alkalmazhatsz.

rolamujhatternelkul.jpg

A nevem Szalai Tamás

Több, mint 12 éve értékesítő vagyok, ebből 4 év ingatlanközvetítéssel, 8 pedig direkt értékesítéssel telt. Saját tapasztalatból tudom, hogy milyen kihívásokkal találkozol.

Az oktatásaimmal pont azt akarom Neked átadni, amire nekem is szükségem lett volna kezdőként, vagy ami megtöbbszörözte volna az eredményeimet haladóként. Szeretném, ha ezekről az információkról te már időben tudnál, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a lehetőségeidből és adottságaidból.

A módszereimet az bizonyítja, hogy több, mint  4000 ingatlanközvetítő olvassa folyamatosan a hírleveleimet, és több, mint 500 ingatlanost tanítottam már meg hideghívni. Az elmúlt 3 évem azzal telt, hogy folyamatosan értékesítési tréningeket tartottam a saját vállalkozásaim működtetésén felül. A legtöbb problémával már találkoztam, így biztos vagyok benne, hogy Neked is tudok segíteni.

Mit mondanak, akik már részt vettek a korábbi sales tréningeken?

Réti János

Ingatlanközvetítő

“A Tamással való munka során rájöttem, hogy miben hibáztam, hogy miért nem volt korábban értelme rengeteget költenem sales tréningekre. Már nem keresem a “ragtapasz” megoldásokat, inkább magamon dolgozok a tanultak alapján. Megtanultam mik azok az elemek, amik tényleg számítanak, és hogy ha erre építem a technikákat, csak akkor leszek sikeres. Köszönöm szépen, üdv, János!”

Merkó Réka

Direkt értékesítő

“Én igazán azt hittem, hogy mindent jól csinálok. Egészen jó eredményeim voltak, tudtam, hogy többet is teszek érte, mint mások. Aztán elküldte nekem a csapatom egyik tagja Tamás oldalát. Eleinte szkeptikus voltam, de felvettem vele a kapcsolatot, hátha tudja oktatni a csapatomat. Ebből az lett, hogy a csapatom helyett én lettem a legpedánsabb diákja, és röpke 2 hét alatt megdupláztam az előző havi forgalmamat. Elképesztő mennyit tud az értékesítésről, és mennyire másképp mutatja ezt be, mint a legtöbb “guru”. Első perctől hallottam a hangján, hogy  ő nem csak oktatja, hanem éli is ezt a dolgot. Köszönöm szépen a segítséget, nem tudok elég hálás lenni…”

Mihalkó Krisztián

Ingatlanközvetítő

“Tamással úgy kerültem kapcsolatba, hogy megvásároltam a hideghívás tréningjét. Úgy gondoltam az a kulcsa a sikeres ingatlanközvetítésemnek, hogy jobban hívok hideget, és megtanulok egy újabb módszert erre, ami most működik. Aztán valamiért még sem az lett amit elvártam. Ezt elmondtam neki, és rámutatott, hogy mi volt a hibám, miért nem működött a technika, és hogy miért voltam teljesen rossz irányban azzal, hogy csak egy módszerrel akartam “befoltozni a lyukat” a gyenge alapokon álló közvetítésemben. Óriási tanulság volt, köszönöm szépen!”

JELENTKEZÉS AZ INFLUENCE KIHÍVÁSRA

Az értékesítői képességed csak pár kattintásra...

×
×

Cart