milyen típusú értékesítő vagy?

Az ingyenes kvíz kitöltésével megtudhatod, hogy mi az értékesítői személyiségtípusod.

Miben tud neked segíteni ez az Ingyenes Kvíz?

Pontos diagnózis

Pár egyszerű kérdés kitöltésével pillanatok alatt kiderítjük, hogy mi az értékesítői személyiségtípusod.

Azonnali eredmény

A kvíz eredményét azonnal megtudod, így nem kell napokat várnod egy időpontra, vagy egy sikeres konzultációra.

Konkrét jellemzők

Minden típusnak más erősségei és gyengeségei vannak, az eredményed alapján megmondjuk, hogy Neked mik ezek.

Személyre szabott tanács

A kérdésekre adott válaszaid alapján teljesen személyre szabottan tudok Neked pár javaslatot adni, tehát nem "vakon lövöldözünk".

Fotorolam.jpg

A nevem Szalai Tamás

Több, mint 12 éve értékesítő vagyok, ebből 4 év ingatlanközvetítéssel, 8 pedig direkt értékesítéssel telt. Saját tapasztalatból tudom, hogy milyen kihívásokkal találkozol.

Az oktatásaimmal pont azt akarom Neked átadni, amire nekem is szükségem lett volna kezdőként, vagy ami megtöbbszörözte volna az eredményeimet haladóként. Szeretném, ha ezekről az információkról te már időben tudnál, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a lehetőségeidből és adottságaidból.

A módszereimet az bizonyítja, hogy több, mint  4000 ingatlanközvetítő olvassa folyamatosan a hírleveleimet, és több, mint 300 ingatlanost tanítottam már meg hideghívni. Az elmúlt 2 évem azzal telt, hogy folyamatosan értékesítési tréningeket tartottam a saját munkámon felül.

A legtöbb problémával már találkoztam, így biztos vagyok benne, hogy Neked is tudok segíteni.

Mit mondanak, akik kitöltötték a KVÍZT?

Kovács Endre

Ingatlanközvetítő

“Fogalmam sem volt, hogy egyáltalán léteznek értékesítői típusok, de már látom, hogy hiba volt, hogy ezt korábban nem ismertem fel. Ahogy megláttam a saját erősségeimet és gyengeségeimet, rögtön a fejemhez kaptam, hogy ÚRISTEN, ezekkel a dolgokkal küzdök 3 éve! Köszönöm, hogy segítettél megérteni saját magamat!”

Orosz Péter

Vállalkozó

“Szórakoztató volt saját magamról tanulni, és néha magam is meglepődtem a válaszaimon. Mindazonáltal nagyon köszönöm ezt a “mini-tréninget” már sokkal jobban értem, hogy miben kell fejlődjek, hogy a következő szintre tudjam építeni a vállalkozásomat. Az értékesítés valóban mindennek az alapja.”

Jakab Erika

Hálózati marketinges

“Elképesztő, hogy 5 év önfejlesztése után még mindig tudok újat tanulni, ráadásul saját magamról! Bár hamarabb találkoztam volna ezzel a kvízzel, sokat segít abban is, hogy megértsem a csapatom viselkedését. Remek konzultáció alap lesz a következő pár hétben. Nagyon hálás vagyok érte!”

A MEGOLDÁS Csak Egy Kattintásra...

Tudd meg Te is, hogy mi az ami leginkább meghatározza az eredményeid.

×
×

Cart