Hogyan LEHETSZ értékesítőként a szakmád legjobbja?

SALES UNIVERSITY: FOLYAMATOS KÉPZÉSI PROGRAM ÉRTÉKESÍTŐKNEK

Minden szükséges tudás
a kezedbe adva

Aktív mentorálás és eredménykövetés

Gyakorlatorientált
magyar tréning

A megfelelő tudás a kulcs a profitábilis értékesítéshez

Majdnem minden értékesítő aki igazán sikeres lett, folyamatosan képezte magát.

Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy honnan szerzed az információidat. 

Tanulhatsz ingyenes forrásokból, ilyenek a bloggerek vagy vloggerek (youtuberek). Tanulhatsz profi trénerektől, a kurzusaikból, könyveikből, workshopjaikból. Vagy tanulhatsz a saját károdon, ezt nevezzük tanulópénznek. 

De mennyire lesz hasznos egy-egy ilyen információ? 

Attól függ, hogy kitől hallod. Egy ingyenes blog vagy vlog is tartalmazhat 1-2 hasznos dolgot, de ami ér is valamit, azt nem adják ingyen. 

Hallgathatod valakinek órákon át az okoskodását YouTube-on, de annak az embernek semmi érdeke nincs abban, hogy valós dolgokat mondjon Neked, hiszen semmit nem fizettél neki ezért. Két dologra jó egy ilyen tartalom, szórakoztatni, és egy hamis illúziót mutatni, hogy mennyire nagy szakember valaki. (A “messziről jött ember” elve alapján.)

Mi a helyzet az értékesítő trénerekkel?

Lutri. Vannak igen kiválóak és vannak nagyon nagy “kóklerek”. Velük azért már sokkal jobban jársz, hiszen fizetsz az információért, tehát értékesnek tartják, azt, amit oktatnak.

Azonban az a baj, hogy a legtöbb sales tréner nem rendelkezik semmilyen más vállalkozással, vagy bevételi forrással. Magyarul a fikcióikat adják el, amiket egy emberen teszteltek le, RAJTAD. Tehát nagyon meg kell válogatnod, hogy kire hallgatsz, de sokkal jobban jársz, mint bármilyen ingyenes információval.

Egy bloggernek/vloggernek semmi érdeke nincs abban, hogy hasznos információt mondjon neked. A tartalmai vagy csalianyagok, vagy önfényezésből állnak.

Tartalom szerint ugyebár könnyű besorolni, hogy mi az értékesebb számunkra. Viszont a felelősségre már jóval kevesebben gondolnak.

Ami ingyen van, azért nem kell semmilyen felelősséget vállalni, pontosan ezért veszti értelmét minden olyan kijelentés, hogy “ha tényleg segíteni akarsz valamivel, tedd ingyen”. Ha nincs érdekeltsége valakinek az eredményben, az legtöbbször, bár jó szándékkal, de gyenge tanácsot ad.

Ezt a legtöbb ember tudatalattija is felismeri, ezért van 100 YouTube videó a megnézendő listádban, ezért van az, hogy a blogokon nagyon kevesen vannak, akik minden cikket végigolvasnak. Tehát tudjuk, hogy nem éri meg időt szánni rá.

A tudatosabb emberek egyébként is arra figyelnek, hogy egy-egy kurzussal vagy feliratkozással a fókuszt is megvásárolják. Tehát kialakul a saját felelősségérzet, hogy ha már pénzt adtam érte, akkor meg is tanulom az adott dolgot.

Honnan veszed észre, hogy gyenge egy kurzus?

Az oktatónak bűntudata van az értéktelen tudása miatt, ezért füzeteket, tollakat, ajándéktárgyakat ad a helyszínen. Bár úgy tűnhet, hogy ez értékesebbé teszi a kurzust, mint egy előre bejelentett “bónusz”, de a valóságban ezzel pótolja azt az értéket, amit eleve az oktatással, a minőségi információs “bónuszokkal” oda kellett volna adnia.

Mi lehet még a felelősség jó mérőeszköze?

Például az, hogy melyik könyv vagy tréner ad próbaidőt, hogy leteszteld az információkat. (Könyveknél például vannak ingyenes fejezetek, a trénerek meg adhatnak határidőt, hogy valamit tesztelj le.)

A gyengébbek semmire nem adnak lehetőséget, mert az egyszeri haszonszerzés hajtja őket.

Az ingyen tanácsoknak azért nincs értéke, és azért nem tulajdonít senki semmilyen értéket hozzá, mert senki nem vállal érte felelősséget.

Ha tényleg jó értékesítő akarsz lenni, akkor igazából két út van.

Vagy találsz magadnak egy mentort/trénert, aki saját maga is értékesít, vagy keményen megfizeted az árát a tudásnak. Időben és pénzben is.

Az utóbbiból sok tapasztalatot nyersz, és sok tanulópénzzel is fog járni, mire kitapasztalod mi az ami működik.

Itt hatványozottan sokat mond az a kijelentés, hogy “ha lassan akarsz haladni, akkor a saját tapasztalaitaidból tanulsz, ha gyorsabban és hatékonyabban, akkor pedig más tapasztalatából.”

Ez egy egyszerű döntés kérdése.

Már csak az a kérdés, hogy ki az aki foglalkozik veled, és mennyibe fog ez Neked kerülni. A mérőszámok: van-e saját, releváns tapasztalata az illetőnek a területen, (Tehát nem egyszeri csoda, hanem másolható) és mennyit kér ezért a tapasztalatért.

Ha tanulsz valakitől vagy valamiből mindig az a kérdés, hogy ki az adott mentor (járja/járta-e az utat, amit tanít), mennyire ad azonnal használtható tudást, és mennyibe kerül ez a tudás.

Sokszorozd meg a hatékonyságod és az eredményeidet

Itt a lehetőség, hogy megugord azt a szintet, amit a karriered kezdete óta kitűztél vagy azt amiért egyáltalán elkezdtél értékesíteni:

Bemutatkozik a

SALES UNIVERSITY

Folyamatos fejlődési program értékesítőknek

Bizonyított 
sikerek alapján

Kipróbált, gyakorlatias módszerekkel

Aktív mentorálással és eredménykövetéssel

Minden, amire szükséged van a milliós havi bevételig

Az Sales University egy egyedülálló értékesítési tréning és rendszer Magyarországon, ami megtanít a szükséges alapokra, a helyes szemléletre, és gyakorlatias, azonnal használható tudást ad.

Mindezt pedig számos irodai tréning, egyéni konzultáció és a saját tapasztalataim támasztják alá.

A törzsanyag folyamatos fejlesztésen megy keresztül, ami nem fog megállni, így ezáltal mindig a legaktuálisabb információkhoz jutsz hozzá.

Történt már veled, hogy belekezdtél egy tréningbe, de nem volt tiszta sorrend a lépésekben, teljesen rád volt bízva, hogy motiváld magad,  túl sok összezavaró információt kaptál, vagy irreális mennyiségű időt vett igénybe?

A Sales Universityben egy teljes támogató környezetet kapsz, ahol minden fontos kérdés a létező legtömörebb és gyakorlatiasabb formában van megválaszolva.

Kinek való a Sales University?

Ezeknek az embereknek tud a legtöbbet adni egy ilyen tréning, és lényegében ők azok, akik leginkább alkalmazni tudják az általam bemutatott technikákat.

Ne jelentkezz, ha:

A SALES UNIVERSITY
TÉMÁI:

Mit kapsz a feliratkozással?

Ez a tréning nem a “vedd meg, és 2 hét múlva elfelejted” típusba tartozik, és nem vagy magadra hagyva a tréning anyagának elérhetővé válása után.

Ezeket az anyagokat bármikor előveheted egy útmutatóként vagy kapaszkodóként, amikor új lendületet akarsz szerezni.

Elképzelhető, hogy bizonyos témákban, igénybe veszel még további tréningeket, de szükséged nem feltétlenül lesz rá:  Sales University-ben minden szükséges dolog adott ahhoz, hogy azonnal eredményes értékesítő legyél. 

Ez egy befektetés (valami, amibe pénzt teszel, és utána pénzt termel a számodra), nem pedig egy kiadás (valami, amibe pénzt teszel, és utána az elveszik, vagy esetleg még költeni kell rá).

Gondolj csak bele, ha semmi máshoz, csak 1 egy extra jutalékhoz segítelek hozzá, már sokszorosan megtérül a képzésre elköltött pénzed.

FIGYELEM! A feliratkozással kapcsolatban semmilyen bevételi ígéretet NEM tudok tenni, hiszen ez jelentős mértékben a te erőfeszítéseiden múlik (ezt pedig a legjobb igyekezetem ellenére sem tudom garantálni), továbbá a szép eredmények jellemzően 1-2 hónapos időtávon szoktak születni.

Alapvető értékesítési és vállalkozói ismeretek

Ezek nélkül nem segít a legjobb szakmai szöveg sem, mégis ez a legnagyobb hiányossága a hazai értékesítőknek.

Haladó értékesítői és fókusz technikák

Konkrét szakmai fogásokról beszélünk és technikákat tanulunk meg.

Kész receptek, amiket több területen alkalmazhatsz

Ha ismered a lehetőségeidet, akkor nem a jutalék lesz az egyetlen bevételi forrásod és akár meg is duplázhatod a profitodat.

Interjúk, vendégcikkek sikeres értékesítőktől és vállalkozóktól

Bizonyos időközönként vendégeket hívunk, akik egy-egy területről adnak interjúkat.

KÖNYVRÖVIDÍTÉSEK, ÉRTÉKESÍTŐI ÉS ÖNFEJLESZTŐI KÖNYVEKBŐL

Néha nincs időnk egy teljes könyvet elolvasni, vagy újraolvasni, de szeretnénk használni a tanulságát.

Egy teljes támogató rendszer a sikerért

HaVONTA MEGJELENŐ ÚJABB TARTALMAK

Minden hónapban egy kezdő és egy haladó értékesítő anyag jelenik meg, amivel növelheted az eredményeidet.

PÁRHAVONTA MEGJELENŐ INTERJÚK

Rendszeresen jelennek meg interjúk, vendéganyagok, ahol sikeres vállalkozóktól és értékesítőktől tanulhatsz.

IDŐSZAKOSAN ÉLŐ/VIDEÓ TARTALMAK

Nem hagyjuk magára a feliratkozóinkat, rendszeresen tartunk élő kérdezz-felelek vagy más jellegű bejelentkezéseket.

Sales unviersity
közösség

Egy zárt Facebook csoport tagja lehetsz, ahol keresztértékesítéseket beszélhettek meg, ajánlásokat kérhettek egymástól, tapasztalatokat oszthattok meg és kommunikálhattok egymással vagy akár velem is.

Itt senki nem a másik konkurenciája, együtt teszünk a szakmáért és segítjük a másik boldogulását.

Ebben a csoportban rendszeresen tájékoztatást kaphattok a megjelenő tartalmakról és az aktualitásokról, valamint kérdezhettek is tőlem vagy a tagoktól.

Sales unviersity
közösség

Egy zárt Facebook csoport tagja lehetsz, ahol keresztértékesítéseket beszélhettek meg, ajánlásokat kérhettek egymástól, tapasztalatokat oszthattok meg és kommunikálhattok egymással vagy akár velem is.

Itt senki nem a másik konkurenciája, együtt teszünk a szakmáért és segítjük a másik boldogulását.

Ebben a csoportban rendszeresen tájékoztatást kaphattok a megjelenő tartalmakról és az aktualitásokról, valamint kérdezhettek is tőlem vagy a tagoktól.

Ki alapította a sales University-t?

Szalai Tamás vagyok, 17 éves korom óta, 12 éve foglalkozok értékesítéssel (ebből 4 év ingatlanközvetítés és 8 direkt értékesítés), és 2 éve oktatom is.

Pontosan tudom, hogy milyen kihívásaid vannak a munkád során, hiszen a legtöbbet én is átéltem, és a legtöbbel jelenleg is találkozok.

Az értékesítői oktatás mellett több céget és vállalkozást vezetek, jelen vagyok az agrárszektorban (termelőként és kereskedőként is), az ingatlanok világában, és az online értékesítésben (tanácsadóként és szolgáltatóként) is. 

Azért alapítottam a Sales University-t, hogy könnyebbé és eredményesebbé tegyem Neked az értékesítést, és segítsek Neked megspórolni azt a rengeteg tanulópénzt, amit én megfizettem.

SALES UNIVERSITY

JELENLEG NINCS LEHETŐSÉG A JELENTKEZÉSRE, HA SZERETNÉD, HOGY ÉRTESÍTSELEK, AMIKOR ÚJRA LEHET JELENTKEZNI, TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT:

AZ ELŐJELENTKEZÉS DÍJTALAN, SEMMILYEN ELKÖTELEZETTSÉGGEL NEM JÁR.
AZ INDULÁSRÓL EMAILBEN KAPSZ ÉRTESÍTÉST.

Visszajelzések
az indulást követően:

Visszajelzések az irodai/személyes tréningjeimről:

Gyakran ismételt kérdések:

Igen, természetesen. Sőt, nagyon hasznos előképzettséget fog neked adni a munkához.

Igen, a tréning 100%-ban online zajlik. 

Minden anyag elérhető online, a zárt oldalon belül.

Nem igazán tudsz miről lemaradni, hiszen folyamatosan elérhető minden tréninganyag vagy felvétel, ami a feliratkozás részét képezi. Tehát ez inkább egy folyamatos haladást segítő klub, mint egy egyszeri tréning, amin végighaladnál.

A tréning videói korlátlan ideig hozzáférhetőek, amennyiben élő a feliratkozásod a Sales University-hez. A hozzáférésed csak akkor szűnik meg, ha lemondod az előfizetést. Tehát attól nem kell félned, hogy egy új anyag megjelenésével a korábbi anyagok elvesznének.

Igazság szerint ez Tőled függ. A Sales University-n nincsenek elvárások. Ha a maximumot hoznád ki a feliratkozásodból, ezesetben: A hét folyamán 2-3 órát érdemes a Sales University-re szánnod az anyagok feldolgozására, kérdések megfogalmazására, és arra, hogy aktív tagja legyél a Facebook közösségnek.

A Sales University havi / éves előfizetési díját online bankkártyás fizetéssel (a Stripe által védett, biztonságos módon) tudod rendezni. Amennyiben feliratkoztál és túl vagy a próbaidőn, a díj automatikusan terhelődni fog a megújuláskor, így nincs további teendőd. A lemondási szándékodat pedig kérlek emailben jelezd a hello@szalaitamas.hu címre, és azonnal intézkedünk.

Én úgy gondolom, hogy a havi fizetési lehetőség mindenki számára elérhető árba teszi a Sales University-t, kivéve ha jelenleg egy nagyon rossz anyagi helyzetben vagy. 

Utóbbi esetben a helyzet egyszerű: rendezned kell az anyagi helyzeted mielőbb, addig ne kezdj bele a Sales University-be.

A múltban voltak többen, akik családi/baráti/irodai kölcsönökből, vagy banki hitelből fizettek be nálam különböző tréningekre.

Ez nem egy olyan dolog, amit kifejezetten javasolnék amennyiben elkerülhető, de tény, hogy ez egy jó felhasználása a hitelnek, hiszen ha munkába teszed a tanultakat, akkor gyorsan ki tudod termelni az árat. Mint mondtam, összesen 1 extra eladáshoz van szükség ahhoz, hogy sokszorosan megtérüljön  a feliratkozás díja.

Összességében csak azt tudom mondani, hogy olyan, hogy “nem tudom megengedni magamnak a feliratkozást” – csak akkor létezik, ha most súlyos adósságaid vannak. Ez esetben drasztikus változtatásokat kell meglépned a pénzügyeidben, és ez nem csak az értékesítői képességed fejlesztésével oldódik meg. 

De ha ez a helyzet nem áll fenn, akkor ha igazán részt akarsz venni, akkor meg is tudod oldani az anyagi vonzatát. Ha pedig nem tudsz túllépni a saját “kifogásodon”, akkor az értékesítés, vagyis mások kifogásának kezelése sem feltétlenül neked való.

Szalai Tamas

Szalai Tamás Attila E.V.

hello@szalaitamas.hu

FIZETÉSI PARTNEReK

×
×

Cart