HOGYAN KEZDD EL AZ INGATLANKÖZVETÍTÉST?

3 KULCSLÉPÉS A SIKERES KEZDÉSHEZ

Olvasd el a lépéseket, hogy megtudd én hogyan csinálnám, ha újrakezdeném.

Mátravölgyi Péter

Kezdő ingatlanközvetítő

“Elolvastam Tamás 3 lépését, kicsit szkeptikusan, de úgy döntöttem megfogadom a tanácsait. Nem bántam meg,hiszen 1 hónapja vagyok ingatlanközvetítő, de  máris látom, hogy én nem leszek a pályaelhagyók és a gyengén keresők között.

Ebből Az Ingyenes Anyagból Megtanulhatod...

Felkészülés

Megmutatom, hogy hogyan készülj fel erre a szakmára, és hogy mivel fogsz találkozni, amikor elkezdted. Nem mindegy, hogy kinek a tanácsát fogadod meg.

Helyes időbeosztás

Megmutatom, hogy egyáltalán nem misztikum vagy varázslat a helyes időbeosztás, még kezdőként sem, és hogy mi legyen a prioritásod, amikor belevágsz.

Konkrét lépések

Mutatok 3 egészen konkrét kulcslépést, amit ha alkalmazol, akkor biztos lehetsz benne, hogy erősebb lesz a kezdésed, mint az átlagnak.

Tanácsok

Felhívom a figyelmed arra, hogy hol érdemes tartanod a fókuszod, és mi az amit ráér később elsajátítanod, hogy a lehető legeredményesebb legyél.

Fotorolam.jpg

A nevem Szalai Tamás

Több, mint 4 éve ingatlanközvetítő vagyok, és saját tapasztalatból tudom, hogy milyen kihívásokkal találkozol.

Az oktatásaimmal pont azt akarom Neked átadni, amire nekem is szükségem lett volna kezdőként, vagy ami megtöbbszörözte volna a jutalékomat haladóként. Szeretném, ha ezekről az információkról te már időben tudnál, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a lehetőségeidből és adottságaidból.

A módszereimet az bizonyítja, hogy több, mint  3500 ingatlanközvetítő olvassa folyamatosan a hírleveleimet, és több, mint 250 ingatlanost tanítottam már meg hideghívni.

A Szakma Legjobbjai mondták Tamásról

Kovács Bence

Ingatlanközvetítő

“Tamásban leginkább a szókimondása, az őszintesége és az fogott meg, hogy milyen egyszerűvé tudja tenni a módszereit. Egy óvodásból is ingatlanost tudna faragni pár hét alatt. Laza, de mégis elegáns és emberi. Az övtáskás ingatlanos ellentéte, aki jól meg tudja mutatni, hogy ki az, aki hosszútávon életbenmarad ebben a szakmában.”

Farkas Attila

Ingatlaniroda tulajdonos

“Amikor először találkoztam Tamással, már láttam rajta a lendületet és a szemébe nézve tudtam, hogy fókuszált és céltudatos. Hamar leszerelte az értékesítők lusta kifogásait és eredményorientált hangulatot sikerült létrehoznia. A konzultációink és az oktatások eredményeképpen már egész más színvonalú a szolgáltatásunk.”

Szabó Balázs

Ingatlanközvetítő

“Nem gondoltam volna, hogy ennyi év után újat tud nekem mutatni egy ilyen fiatal srác, de tévedtem. Talán a legfontosabb dolog az volt, amire éveken át nem fókuszáltam, hogy elsősorban értékesítő vagyok, és nem ingatlanszakértő. Ha csak erre figyelne a legtöbb közvetítő, akkor nagyságrendekkel több eredménye lenne, mint a jogi és műszaki dolgok magolásával. Nagy lecke.”

A SIKERES KEZDÉS Csak Egy Kattintásra...

Többé nem kell aggódnod, hogy hamar szakmát kell váltanod.

×
×

Cart