HOGYAN HASZNÁLD A STORYTELLING-ET AZ ÉRTÉKESÍTÉSBEN?

Ezen az ingyenes workshopon megmutatom az egyik legnépszerűbb értékesítési technika bevált módszereit.

Miben tud neked segíteni a STORYTELLING WORKSHOP?

Segít elkerülni a mellébeszélést

A történetek kiválóan alkalmasak arra, hogy érdekessé tegyenek egy egyébként unalmas sales prezentációt, vagy kezeljenek egy pár alap kifogást.

Azonnali eredmény

A workshop-on elhangzott technikát akár azonnal használhatod, és garantálom, hogy eredményesebb lesz a legtöbb értékesítői szövegnél.

Konkrét megoldás

Megmutatom, hogy pontosan milyen helyzetekre és kihívásokra jelenthet megoldást ez a technika, és hogyan tudod alkalmazni.

Felhívom a figyelmed a hibákra

Megmutatom, hogy milyen hibákat szoktak elkövetni a módszer használata során, hogy Te ne ess ezekbe bele. Ezzel jobb leszel a storytelling-et alkalmazók 90%-ánál.

Fotorolam.jpg

A nevem Szalai Tamás

Több, mint 12 éve értékesítő vagyok, ebből 4 év ingatlanközvetítéssel, 8 pedig direkt értékesítéssel telt. Saját tapasztalatból tudom, hogy milyen kihívásokkal találkozol.

Az oktatásaimmal pont azt akarom Neked átadni, amire nekem is szükségem lett volna kezdőként, vagy ami megtöbbszörözte volna az eredményeimet haladóként. Szeretném, ha ezekről az információkról te már időben tudnál, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a lehetőségeidből és adottságaidból.

A módszereimet az bizonyítja, hogy több, mint  4000 ingatlanközvetítő olvassa folyamatosan a hírleveleimet, és több, mint 300 ingatlanost tanítottam már meg hideghívni. Az elmúlt 2 évem azzal telt, hogy folyamatosan értékesítési tréningeket tartottam a saját vállalkozásaim működtetésén felül. A legtöbb problémával már találkoztam, így biztos vagyok benne, hogy Neked is tudok segíteni.

Mit mondanak, akik részt vettek a Storytelling workshopon?

Kedves Tivadar

Vállalati értékesítő

“Bár tudtam volna ezt 2 nappal ezelőtt. Segített volna az egyik potenciális ügyfelemnél. Egyszerűen nem értette meg, hogy mit akarok neki mondani. Elég lett volna elmesélnem a tréning szerint az egyik kedvenc történetemet. Mindenesetre így is nagyon hasznos, legközelebb már nem követem el ezt a hibát. (Látod Tamás, most is történetet írok, alkalmazom! :)”

Végh Annamária

Network marketinges

“Sokszor, és sokféle módszerrel próbáltam már előadni a marketingtervemet, de arra nem gondoltam még, hogy elég lenne egyszerű történeteket, megtörtént eseményeket a tréning szerint elmondani. Tegnap kipróbáltam amit tanultam, mondanom sem kell, egész más hangulata és eredménye lett az estének, köszönöm szépen!”

Kövesdi Ákos

Mezőgazdasági értékesítő

“Na a mi területünkön tényleg igaz az, hogy egy történet többet ér ezer prezentációnál. Tegnap kipróbáltam egy elég kemény fejű gazdánál, hogy elmesélem neki mit mondtak nekem legutóbb azok, akik használták a termésnövelőnket. Azonnali hatás! A Péter mondta ezt? Na ha neki bevált, akkor nekem is kell belőle 30 hektárra! Köszönöm Tamás, ha ezt előbb tudom, rekordot döntök a cégemnél!”

JELENTKEZÉS AZ INGYENES WORKSHOPRA

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb időpontot, és csatlakozz hozzám:

×
×

Cart